Povestea emoționantă a băiețelului de patru ani care a murit de cancer: „Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

0
632

Nolan Scully, un băiețel de numai patru ani a murit de cance, iar mama lui, Ruth a decis să facă publică povestea lui impresionantă.

Nolan Scully a fost un băiețel de patru ani care a murit în brațele mamei sale, Ruth. Imediat după moarte, mama băiețelului a povestit despre ultimele zile ale lui Nolan și a publicat în mediul online o serie de conversații emoționante cu fiul ei.

Povestea emoționantă a băiețelului de patru ani care a murit de cancer: „Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

Femeia a explicat că a recurs la acest gest pentru ca lumea să realizeze cât de importante sunt zilele petrecute alături de cei dragi.

„Două luni. Două luni de când te-am ținut ultima oară în brațe, două luni de când am auizt cum îmi spui că mă iubești, două luni de când ți-am sărutat, ultima oară, buzițele, două luni de când nu ne-am mai băgat unul în celălalt, așa cum făceam când îți era frig. Două luni de infern absolut”.

Așa începe Ruth scrisoarea către cel mic. Femeia a povestește cum băiețelul lui, la cei patru anișori, a conștientizat că trebuie să lupte împotrva bolii care îl seca pe zi ce trece. Boala se extinsese peste tot, singurul organ care nu era afectat fiind inima. 

Ultima conversație dintre Nolan și Ruth

– Te doare când respiri, așa-i?

– Dacă vrei adevărul…daaa.

– Te doare tare?

– Da!

– Nenorocita asta de boală te macină. Nu trebuie să mai lupți cu ea…

– Nu trebuie să mai lupt cu ea? Dar o fac pentru tine, mami!

– Asta faci, lupți pentru mama ta?

– Da!

– Nolan Ray – atunci mama ta ce trebuie să facă?

– Să aibă grijă de mine, să mă facă sănătos (surâde).

– Dulceața mea, nu pot face asta! Unicul loc unde te pot face sănătos este în ceruri…

– Da? Atunci mă duc în cer și mă joc acolo până vii și tu, da? Dar vii, nu?

– Sigur că da! Nu scapi tu de mami așa ușor.

– Ce bine. Gata, mă apuc să mă joc cu Hunter, Brylee și Henry!

Ultimele cuvinte, ultimele șoapte, ultimele promisiuni. 

Mărturii emoționante despre ultimele clipe din viața prichindelului de patru ani

Ruth a povestit că în momentul în care a aflat că băiatul ei nu va mai avea mult de trăit, a vrut să-l ia acasă, însă puiul de om a refuzat argumentând că acolo i-ar fi mult mai greu să se despartă de mama lui. 

La un moment dat, instalația de monitorizare a trupului copilului semnaliza ceva rău, dar pentru câteva clipe Nolan și-a revenit, însă doar pentru a-și lua adio d ela mama lui.

”A deschis ochii, a întins brațele și a spus doar atât: MAMI, TE IUBESC!” A lăsat capul pe o parte, a închis ochii și a plecat, în timp ce Ruth îi cânta, șoptit, ”You are my sunshine”…

Povestea emoționantă a băiețelului de patru ani care a murit de cancer: „Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”