Povestea incredibilă de viață a unei femei care a avut o căsnicie abuzivă

0
251

Milioane de femei sunt abuzate zilnic de partenerii lor de viață. În timp ce unele ajung să moară din cauza acestor agresiuni, altele iau curajoasa decizie de a-i părăsi, de a merge mai departe.

Aceasta este și povestea unei tinere care mulți ani a îndurat lovituri, jigniri și amemințări din partea celui care trebuia să o iubească și să o protejeze.

Sarah Prout avea doar 19 ani când a întâlnit un bărbat care avea să îi arate fața urâtă a lumii. Au făcut doi copii, dar agresiunile nu au încetat nicio clipă. Până într-o seară când totul avea să se schimbe.

Aveam 19 ani când l-am întâlnit pe tipul care mi-a cerut să mă mărit cu el. Am zis DA pentru că doream să mă simt aleasă. Trebuia să spun NU, dar am vrut o nuntă ca-n povești. Am vrut acel „fericiți până la adânci bătrâneți”. Am vrut ca cineva să mă iubescă necondiționat”, a povestit tânăra.

Citeste si :  Ultima ora! Cu cat vor creste pensiile? "Degeaba cresti pensiile daca nu poti sa le platesti!"

Ziua nunții mele a fost copleșitoare. În ziua nunții am decis să merg să îmi aranjez părul. Iar stiliștii, cum o fac deseori, m-a întrebat: ai planuri speciale pentru ziua de azi? Iar eu am răspuns: prietena mea se mărită. Nici nu am putut să admit că era ziua mea specială. Acea zi a fost începutul a 10 ani de violență domestică”, și-a început Sarah povestea.

De fiecare dată când voia să își exprime părerile sau nevoile, cuvintele ei erau primite cu violență.

În 10 ani a avut parte de multe vânătăi, lacrimi și accese de furie. După ani plini de chinuri și tristețe, într-o seară, totul avea să se schimbe.

Era foarte târziu și încercam să ajung acasă din oraș și continuam să mă uit la apelurile ratate de pe telefon și la mesajele vocale: „Nu știu unde ești acum dar când o să te văd, o să te distrug”. Și aveam inima în gât.

Citeste si :  Ministrul Economiei a făcut anunțul așteptat de toți românii. Când se redeschid mall-urile

Iar taxiul a oprit lângă alee și primul lucru pe care l-am observat erau hainele mele peste tot pe stradă și călcam pe bijuteriile mele și pe o cameră digitală. Mi-am scos cheile din poșetă și mâna îmi tremura și încercam să deschid ușa. Iar el a deschis-o, nici nu am apucat să bag cheia în încuietoare. Atunci a spus: ”Unde ai fost?” Și primul lucru pe care l-am observat, puteam să simt alcool în respirația lui. Era atât de beat. Erau sticle de vodcă peste tot și puteam simți miros de benzină”, și-a amintit Sarah.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>