Povestea incredibilă de viață a unei femei care a avut o căsnicie abuzivă

0
278
Povestea incredibilă de viață a unei femei care a avut o căsnicie abuzivă

Nu știam de unde vine și m-am uitat în grădina din spate unde se afla o altă gramadă mare formată din hainele mele, care erau aranjate, gata să fie incendiate. Iar el căuta chibritele ca să le poată arde. Și am putut să văd că tocurile de la pantofii mei erau rupte, iar computerul era spart deoarece îl lovise cu un ciocan. Și îmi rupsese biroul în două cu un topor. Fotografii prețioase care nu pot fi înlocuite, ale bunicii mele, erau rupte. Scrisori pe care ea mi le scrisese înainte de a muri”, a povestit ea ce s-a întâmplat în seara când a ajuns târziu acasă.

Speriată, tânăra și-a sunat tatăl care i-a spus să cheme poliția.

Și mi-am sunat tatăl. La acest moment era ora 03:00 dimineața și mi-am sunat tatăl și l-am întrebat: ”Tată, ce să fac?” Iar el a spus: Sarah, suni la poliție fetiță prostuță, suni la poliție”.

Îmi amintesc când poliția a ajuns eram atât de puternică. Am fost puternică, îmi pusesem fața de curajoasă, eram foarte bună la asta. Și poliția m-a întrebat care erau numele și vârstele copiilor mei. Și doar până în acel moment am reușit să rămân puternică. Atunci am izbucnit în lacrimi. Mă simțeam atât de neputincioasă. Și am știut că ceva trebuie să se schimbe, eu trebuia să mă schimb. Trebuia să mă asigur că copiii mei știu că asta nu este în regulă. Am plecat fără nimic. Am avut două valize și doi copii”, a precizat ea.

Nu a fost totul ușor, ba chiar a trecut prin momente dificile când nu avea cu ce să își hrănească copiii.

Și erau zile când nu știam cu ce îmi voi hrăni copiii. Ne aflam într-un supermarket după școală, și mergem pe toate acele alei și vedeam tot ce mi-ar fi plăcut să mănânc deoarece atunci mă înfometam ca să-mi pot hrăni copiii. Îmi amintesc că într-o zi mi-am sunat mama și eram încă în acel moment, încă incapabilă să îi spun:

”Bună mamă, îmi este foame. Am nevoie de ajutor”. Și mi-a spus să iau câte o zi pe rând. A fost cel mai bun sfat pe care mi l-a dat. Și de atunci am putut să iau câte un moment pe rând, să îmi schimb viața, să îmi construiesc momentul de care aveam nevoie ca să trec la următorul capitol”, a continuat Sarah.

După șase ani mă aflam într-un loc de parcare de la un supermarket, încărcând cumpărăturile săptămânale în portbagajul mașinii. Mă simțeam norocoasă că aveam bani să plătesc cumpărăturile și să îmi hrănesc copiii. Și o femeie vine la mine și avea o fetiță de doi ani, într-un cărucior. Vine spre mine și spune:

”Scuzați-mă domnișoară, credeți că me puteți ajuta? Îmi este foarte foame și nu am cum să îmi hrănesc fiica acum”. Inima mea s-a îndreptat imediat către a ei pentru că am știut că eram eu în urmă cu șase ani. Mi-am deschis geanta și aveam două banconte de 20 de dolari. I le-am dat și i-am spus: va fi bine…. doar ia câte o zi pe rând”, a dezvăluit tânăra.

În acel moment viața ei a luat o cu totul altă turnură. Sarah a cunoscut adevărata iubire și acum are încă doi copii.

Deoarece atunci când am fost suficient de curajoasă să fac acei pași, să părăsesc ceea ce nu era în regulă, să setez acele bariere, să cer ajutor cum acea femeie m-a inspirat să o fac, viața mea a început să se schimbe. Atât de mult încât după 10 ani am avut nunta mea de vis. M-am măritat cu iubirea vieții mele, am mai avut doi copii”, a mai spus femeia.

Te vei uita înapoi într-o zi și vei fi atât de mândră de tine că ai reușit să supraviețuiești”, este mesajul pe care Sarah Prout l-a transmis femeilor care au fost sau sunt agresate.