Împart totul, inclusiv iubitul! Aceasta este povestea gemenelor de 33 de ani, din Australia, care au șocat o lume întreagă cu lipsa lor de inhibiții.

Și, de parcă asta nu era de ajuns, și-au pus în cap să rămână însărcinate. Firește, cu același bărbat!

Anna și Lucy De Cinque au șocat prin modul în care au ales să-și trăiască viața. Din 2012, cele două surori gemene împart așternutul cu același bărbat. (Ne)Fericitul se numește Ben Byrne și se pare că surorile sunt puse pe fapte mari! Nu numai că vor ca acesta să fie tatăl copiilor lor, dar vor să rămână însărcinate în același timp! 

Tinerele recunosc că transformarea lor se datorează și medicilor plasticieni care au fost supuși unor teste formidabile! Fetele au vrut să treacă prin aceleași intervenții, în aelași timp! Astfel, spun ele, erau sigure că modificările vor fi identice.

„Sarcina va fi o nouă provocare. Totul depinde de Ben! Toată presiunea e pe el. Abia așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul”, spun fetele.

Citeste si :  Șocant! Ce s-a descoperit în apartamentul închiriat de olandezul care ar fi ucis fetița de 11 ani, din Dâmbovița

Cum arată gemenele acum, dar și ce înfățișare aveau în copilărie.

Loading...