Postarea unui şofer, care atrage atenţia că a fost la un pas să fie jefuit pe Autostrada Sibiu–Deva a devenit virală pe Facebook.

Un șofer a povestit pe rețelele de socializare cum a fost cât pe ce să fie jefuit pe Autostrada Sibiu-Deva.„Aveti mare grijă la această maşină! Jefuiesc noaptea pe autostrada Deva – Sibiu (…) umblă cu lumini pe cap ca să nu le vezi fizionomia şi au tupeu să intre peste tine în maşină când te odihneşti. Era să o păţim şi noi”, a scris un bărbat, pe Facebook, potrivit mediafax.ro.

Postarea a devenit virală, iar mai mulţi şoferi s-au plâns să au trecut prin situaţii similare. Unii spun chiar că au vorbit cu poliţiştii şi au sunat la 112 pentru a reclama situaţia, după ce, în parcări sau în benzinării le-au fost forţate uşile.

Bărbatul care a anunţat posibile cazuri de jaf în timpul nopţii pe Autostradă a postat şi o fotografie cu maşina. Este vorba de un microbuz de culoare albă, cu geamuri fumurii, înmatriculat în străinătate, cu care ciruclă doi bărbaţi.

Citeste si :  Doi bărbaţi au fost reţinuţi, după ce au urcat o femeie de 26 de ani într-o maşină, împotriva voinţei sale, şi au dus-o în Caracal

Aveti mare grija la aceasta masina ! Jefuiesc noaptea pe autostrada Deva – SibiuSunt tigani , umbla cu lumini pe cap…

Publicată de Daniel Ionita pe Duminică, 7 iulie 2019

Un alt internaut scrie că, în prima benzinărie de pe Autostrada de la Deva la Sibiu, a ora 5.43 dimineaţa s-a deschis uşa pe dreapta.

„Aveam musafiri. Norocul lor că aveam levierul în ladă”, scrie bărbatul, care arată că şi-a luat măsuri suplimentare.

Şoferii au si date despre fizionomiile celor doi indivizi din microbuzul din care ies şi atacă pe autostradă.

„Sunt aceeaşi doi indivizi cu lanternele pe cap, unul mai mic şi unul mai înalt de statură”,spune un bărbat.

„Vineri, pe la ora 20 şi ceva, veneam către Sibiu şi m-au depăşit pe mine pe autostradă şi m-au claxonat, după ce am trecut de prima parcare iar m-au depăşit şi claxonat, iniţial am crezut că este cineva care cunoaşte firma, dar acum văzând postarea am înţeles ce era cu ei”, arată un alt bărbat, pe Facebook.

Citeste si :  S-a dat lege: amenzi uriase pentru cei care folosesc Waze pe telefon in masina! Cati bani vor da soferii care sunt prinsi
Loading...