Sarut Fetee

Fara precedent la ”Puterea dragostei”. Doua concurente s-au sarutat in casa, in vazul celorlalti concurenti.

Andra si Deea sunt cele mai bune prietene, din afara emisiunii. Cele doua au petrecut mult timp impreuna si sunt extrem de apropiate, dar nu toata lumea stia ca sunt atat de apropiate.

Iata cum au fost surprinse cele doua in emisune:

Andra Volos este cea mai noua concurenta de la „Puterea dragostei„, care a venit cu ganduri serioase de a-si cauta jumatatea. Aceasta are 21 de ani si a pasit cu mult entuziasm in casa baietilor, lasandu-i fara cuvinte, datorita aspectului ei fizic dar si datorita zambetului cuceritor. Andra le-a dezvaluit tuturor ca vine din Sighetul Marmatiei insa de multi ani locuieste in Italia.

Nu mi-am dorit sa cunosc pe nimeni! Nu ma iau dupa aparente! Vin, cunosc si atunci atac!”, a spus Andra.

Andra a recunoscut in fata baietilor faptul ca cea mai recenta relatie s-a incheiat in luna mai, anul trecut si de atunci isi cauta marea dragoste.

Inca de cum a pasit in casa „Puterea dragstei„, Andra a recunoscut ca nu a venit pentru un baiat anume, ci dimpotriva isi doreste mai intai sa ii cunoasca mai bine pe fiecare in parte si abia apoi sa se orienteze catre cel care o atrage cel mai mult prin felul lui de a fi.

Totusi, Andra a reusit sa ii fure inima lui Bogdan Mocanu. Dupa ce a dus o ”batalie” cu Jador pentru inima Andrei, Bogdan Mocanu a reusit sa o cucereasca. Desi pareau un cuplu din ce in ce mai puternic, intre Mocanu si Andra s-au ivit deja primele certuri.

Loading...