Inna

Inna este în centrul unui scandal amoros. Despre artistă s-a spus că ar fi spart casa actorului turc Burak Ozcivit, cunoscut drept Kemal.

Cântăreața Inna, care a refuzat cetățenia mexicană, este în centrul atenției din cauza unui presupus scandal amoros.

Despre Inna, care a comentat pe marginea operațiilor estetice pe care și le-ar fi făcut, s-a zvonit că ar avea o idilă cu unul dintre cel mai cunoscuți și iubiți actori din Turcia, Burak Ozcivit.

Burak Ozcivit și Inna au filmat împreună un spot publicitar, pentru un brand de șampon. la filmări, cei doi s-au apropiat foarte mult. Prietenia dintre Burak și Inna nu i-a picat deloc bine soției actorului turc, Fahriye Evcen, care i-ar fi interzis starului să se împrietenească cu Inna pe rețelele de socializare sau să-și împartă lik-uri unul altuia.

Despre Burak și consoarta sa au apărut informații că mariajul lor nu ar fi tocmai pe roze.

Implicată în acest scandal, Inna a făcut declarații, despre relația dintre ea și Burak Ozcivit.

Citeste si :  Florin Zamfirescu a luat-o peste picior pe actriţa Cătălina Mustaţă, fosta lui soţie: “Nu are nici un prieten? Nimeni nu-i urează nimic? O să-i urez eu casă de piatră la cei 52 anișori ai ei!”

“Burak este oficial primul meu “profesor” de limba turcă! Mi-a făcut plăcere să lucrăm împreună. A fost foarte tare și ne-am super distrat pe set.
Turcia este țara în care publicul m-a primit mereu cu brațele deschise și sunt super emoționata pentru acest proiect.

Abia aștept să vă arătam ce a ieșit”, a declarat Inna.

Loading...