Cristian Pomohaci 600

Preotul-cântăreț Cristian Pomohaci a făcut prima sa declarație după patru luni de tăcere.

Cristian Pomohaci este un cântăreț de muzică populară care a fost și preot și care a fost implicat într-un imens scandal după ce s-a aflat că a agresat un minor.

Cristian Pomohaci, în biserica căruia au avut loc practici șocante, a stârnit mare vâlvă în ultimele luni din cauza dezvăluirilor halucinante care s-au făcut despre el, acuzațiile aduse aducându-i caterisirea din Biserică.

Acum, după patru luni de tăcere, Cristian Pomohaci a făcut prima sa declarație, în cadrul unui concert pe care l-a susținut la Zalău, potrivit stirilekanald.ro

„Am curajul să vă privesc pe fiecare în parte în ochi și să-i privesc pe cei de acasă și să vă spun dacă aveam ceva pe inimă, nu eram în fața dumneavoastră”, a spus Cristian Pomohaci.

„Dacă de 4 luni de zile ați auzit că părintele Cristian Pomohaci tace, el știe că la capul ce se pleacă, sabia rămâne în teacă”, a mai spus el.

„Dacă sfinții părinți au știut să tacă, rugați-vă și pentru mine să tac, iar tăcerea mea să fie doar în cântec și în rugăciune”, a comentat Cristian Pomohaci.