Prima echipă eliminată de la Asia Express sezonul 3. Concurentele s-au întors deja în România

0
579
Nico Eliminata De La Asia Express

S-a aflat care este prima echipă eliminată de la Asia Express. Concurentele s-au întors deja în România, la viața pe care o duceau înainte de a face cunoștință cu Drumul Comorilor. Au fost surprinse în București, într-o ipostază neașteptată. 

Pare că nu au avut prea mult noroc și s-au întors acasă mai repede de cât se așteptau. Emisiunea Asia Express este deja la al treilea sezon. 9 echipe s-au înscris în consursul extrem din Filipine și Taiwan. În urmă cu câteva săptămâni au dat startul aventurii. Iată că în acest timp a avut loc și prima eliminare.

Două concurente au fost văzute în Bucureşti, pe 13 noiembrie, la un concert. Este vorba despre Nico şi fiica ei, care, sunt primele eliminate din show-ul de la Antena 1. Cântăreaţa a fost văzută şi fotografiată miercuri seara (13 noiembrie), la spectacolul de la Sala Palatului „We Will Rock You’, regizat de Răzvan Mazilu, scrie Click. 

Totuși, se pare că artista nu are voie să apară momentan în public pentru a nu divulga prea multe secrete din culisele Asia Express sezonul 3.

Ele sunt cele 9 echipe care participă la Asia Express, sezonul 3. Luptă pentru 30.000 de euro

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând au pornit pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Nerăbdători, entuziasmați, speriați sau panicați de ce urmează să li se întâmple, cu toții recunosc un lucru: Asia Express va fi experiența vieții lor. Vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor trebui să își găsească singuri cazare și transport și, pe lângă asta, vor fi constant nevoiți să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.