Prima fotografie cu Carmen de la Sălciua nemachiată! Așa a fost surprinsă: „Nopțile nedormite și-au pus amprenta”

0
902
Carmen4

După multe cereri din partea fanilor, Carmen de la Sălciua a publicat prima fotografie cu ea complet nemachiată.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere din România. Melodiile de succes pe care le-a scos de-a lungul timpului au clasat-o pe aceasta în topul persoanelor publice de la noi, dacă judecăm, după cei aproape 150 de mii de urmăritori de pe pagina ei de Instagram.

Faptul că este deja o vedetă o obligă pe Carmen de la Sălciua să arate tot timpul impecabil. Imaginile care apar pe pagina ei de Instagram o arată pe brunetă în ipostaze care mai de care tot timpul, dar un singur lucru este neschimbat: Carmen de la Sălciua este mereu machiată.Recent, însă, artista și-a surprins fanii publicând o fotografie în care apară fără pic de fard. „No make-up! No filters ❤️ Am primit mereu provocari sa ma descopar in fata voastra… nemachiata! Here I Am! In ultima perioada noptile nedormite si-au pus amprenta pe fata mea, au inceput sa se observe cearcane, mici liniute in jurul ochilor si a fruntii! Azi am rezolvat problema asta cu ajutorul medicului”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei de Instagram.

Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe Carmen de la Sălciua nemachiată

Fotografia pe care a publicat-o Carmen de la Sălciua a primit aproape 15 mii de aprecieri, deși nu poartă deloc machiaj. Fanii au felicitat-o pentru felul în care arată, pentru curajul de a se afișa așa, dar și pentru melodiile pe care le scoate.„Ești superba si fara machiaj toti avem defecte te pup si mult succes in tot cea ce faci ❤️😍👌😇!!!”, „Arăți super nemachiata, oricum tie iti sta bine cu orice❤❤❤esti superba si ai o voce de aur… Esti o ființă rara💖💖💖💖Te admir enorm si te apreciez pentru melodiile frumoase pe care le lansezi si pentru faptul că pui suflet in tot ceea ce faci si suporți multe lucruri pe care putini le pot suporta… Esti un model demn de urmat…mult succes in continuare pentru mine esti o învingătoare”, sunt două dintre mesajele pe care Carmen de la Sălciua le-a primit după publicarea fotografiei.