Pe rețele de socializare a apărut prima fotografie cu celebrul cuplu format din Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, după mult așteptata împăcare.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au divorțat cu scandal, fiecare dintre cei doi artiști acuzândul pe celălalt de infidelitate. Când nimeni nu mai spera, interpreții au pus punct războiului dintre ei și s-au împăcat.

Pe rețelele de socializare a apărut deja prima fotografie în care apar Carmen de la Săcliua și Culiță Sterp împreună, iar fanii sunt extrem de încântați. În vizită la prietenii lor, cântăreții s-au fotografiat alături de copilul gazdelor și imaginea a stârnit zeci de reacții.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

„Poza asta face cat o mie de cuvinte! Felicitări, iubirea învinge mereu, mi-ati bucurat inima, suflete frumoase!❤🥰”, Dumnezeu să-i binecuvanteze cu o familiei frumoasă”, Doamne ajută să fie într-un ceas bun. Să vă iubiți, sinteți minunați împreună🙏🙏🙏🤗”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-au lăsat fanii lui Carmen de la Sălciua și ai lui Culiță Sterp.

Citeste si :  Prima reactie a lui Carmen de la Salciua dupa ce a fost surprinsa in tandreturi cu fostul ei sot, Culita Sterp! Ce mesaj a transmis

Loading...