Prima fotografie cu Roxana Dobre insarcinata din nou! Iubita lui Salam a aflat recent ca va mai avea un copil, baiat de aceasta data FOTO

0
3039
27544724 759850950876755 1350877129121497427 N

Iubita lui Salam, mama a doua fetite, a aflat recent ca va mai avea un copil, baiat de aceasta data.

La finalul lunii ianuarie, Florin Salam si Roxana Dobre, iubita lui, au aflat ca vor deveni din nou parinti. Cei doi au deja doua fete, in timp ce manelistul mai are doi copii, o fata si un baiat, din casnicia cu regretata Fanica.

”Florin este mai fericit ca niciodată. De altfel, când a aflat că este băiat a petrecut o zi şi o noapte, de bucurie. Acum, Florin o cocoloşeşte pe Roxana, o răsfaţă cum ştie el mai bine, să nu îi fie greu în timpul sarcinii. E adevărat, medicii i-au spus că e băiat 75%, dar el nu se gândeşte nicio clipă că ar putea fi altceva, peste câteva săptămâni va avea confirmarea 100%… Dar el se gândeşte acum doar la ce nume să îi pună”, au povestit amicii lui Salam.

Prima fotografie cu Roxana Dobre insarcinata din nou! Salam si iubita lui au fost nasi de botez in weekend

La sfarsitul saptamanii trecute, Roxana si Florin au fost nasi de botez pentru copilul unui cuplu de prieteni, prilej cu care iubita cantaretului a aparut in premiera in public cu burtica de graviduta!