Prima imagine cu Larry King după ce a suferit un atac de acord. Omul de televiziune e de nerecunoscut

0
603
Hepta 4242965
***FILE PHOTO*** LARRY KING HOSPITALIZED AFTER SUFFERING HEART ATTACK. 4/11/02 NEW YORK CITY.LARRY KING.MANHATTAN PICTURES PRESENTS THE NEW YORK BENEFIT PREMIERE OF "ENIGMA" TO BENEFIT THE INTERNATIONAL RESCUE COMMITTE HELD AT THE BEEKMAN THEATRE. Credit:687584 CAP/MPI/GP ©GP/MPI/Capital Pictures

Jurnalistul și omul de televiziune Larry King, în vârstă de 85 de ani, a suferit un atac de cord, la sfârșitul lunii aprilie. De atunci vedeta TV nu a mai apărut în public. Însă, acesta a fost surprins de paparazzi marți în Beverly Hills, iar imaginile cu el sunt greu de privit, acesta fiind de nerecunoscut.

Fragil, extrem de slab și într-un scaun cu rotile, Larry King, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, a ajuns de nerecunoscut. Vedeta  a suferit un atac de cord anul acesta și se pare că își revine cu greu.

Larry King, o adevărată legendă a talk-show-rilor de televiziune, a fost surprins de paparazzi în timpul unei plimbări prin Beverly Hills. El a ieșit și a luat masa la restaurantul The Palm, însă starea lui de sănătate este mai fragilă ca oricând. Acesta era însoțit de o asistentă și se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile. Imaginile sunt greu de privit, iar fanii sunt foarte îngrijorați.

Potrivit unor surse din anturajul său, au declarat în primăvară că King avea probleme de respiraţie în ultimele luni şi era programat pentru o angiografie în ziua în care a suferit atacul de cord. Apropiaţii acestuia au declarat că în timp ce era acasă, pregătindu-se să meargă la spital, a intrat în stop cardiac. El a fost luat cu o ambulanţă şi transportat la spital, unde doctorii i-au efectuat o angioplastie. Apoi i-au deschis o arteră care nu mai funcţiona şi i-au introdus mai multe stenturi. Însă, se pare că acesta nu se mai paote deplasa, iar pe mașina lui este pusă o pancartă cu semn pentru oameni cu handicap.

„Era fericit că poate vorbi cu cineva. Nu l-am văzut niciodată atât de slab și de fragil’, a declarat un martor.