N Pres Au Ap Rut Mai Multe Informa Ii Despre Scandalurile N Care Salam A Fost Implicat Manelistul A Inut S Clarifice Situa Ia

În presă au apărut mai multe informaţii despre scandalurile în care Salam a fost implicat. Manelistul a ţinut să clarifice situaţia.

În presă au apărut mai multe informaţii despre scandalurile în care Salam ar fi fost fost implicat. Manelistul a ţinut să clarifice situaţia.

„Vă salut, prietenii mei! La mulţi ani! Mi-e dor să vă fac zile fericite celor care aşteptaţi melodii frumoase de la mine. Am avut o perioadă în care am stat plecat în străinătate şi nu am mai intrat în studio. În curând, piese noi pentru fanii mei!

În acelaşi timp vreau să anunţ ceva pentru cei din presă. Să nu mai încornoraţi orice vorbă neadevărată pentru că sunt un nume prea mare şi se face vâlvă prea mare uneori, aşa că ţineţi-vă cuvintele sub pernă pentru că eu nu mă cert cu prietenii mei. Ce s-a întâmplat de Revelion a fost o petrecere frumoasă, o distracţie. Vă rog frumos să nu mai îmbârligaţi oamenii şi prietenii de atâţia ani de zile. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere şi nu uitaţi că a fost o seară frumoasă, nu a fost nicio neplăcere în seara de Revelion”, a declarat Florin Salam într-un video.

Florin nu a vorbit în mod direct despre niciunul dintre scandalurile despre care s-a vorbit în ultima vreme, dar a ţinut să precizeze că în noaptea de Revelion nu a existat niciun conflict la petrecerea la care a fost el.

Loading...