Prima Reac Ie A Lui Nicolae Gu Dup Ce A Fost Criticat De Fani

Nicolae Guţă a avut prima reacţie după criticile stârnite de maneaua dedicată PSD, în care manelistul îi îndeamnă pe români să „ştampileze trandafirii“ la alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Mai facem şi dedicaţii speciale că doar trăim într-o ţară democratică!”. Mesajul său a adunat peste 1.200 de comentarii, pe contul de socializare, majoritatea critice sau ironice.

Maneaua electorală a fost făcută „la comanda Partidului Social Democrat”, după cum este menționat în descrierea videoclipului publicat pe canalul Youtube Manele TV.

Cum a ajuns Nicolae Guţă să dea dedicaţii pentru PSD

Gheorghe Nicolae Laurian Notariu, impresarul cântăreţului de manele, a precizat că manelistul este un artist care cântă pentru toată lumea și că melodia nu a fost compusă la comanda PSD. „Trebuie să înţelegeţi că Nicolae Guţă este un artist care cântă pentru toată lumea, din asta trăieşte, din asta îşi întreţine familia, atâta tot. Nu obligă pe nimeni să voteze cu cineva, el cântă pentru toată lumea. Nu a făcut-o din proprie iniţiativă, au fost nişte discuţii cu un prieten, care e simpatizant PSD, dar nu e membru PSD. Nu a venit niciodată PSD la el să-i facă melodie. Guţă nu ţine partea niciunui partid, nu are nicio legătură cu vreun partid, e un artist care cântă pentru toată lumea.

Nicolae Guţă e un simplu lăutar, nu cred că e o problemă că a făcut această melodie, dar fiecare are dreptul la o părere”, a declarat impresarul lui Guţă, potrivit Adevărul.

Vezi aici cele mai noi stiri interne de ultima ora

Loading...