Prima Reactie A Siminei Fosta Sotie A Lui Whats Up Dupa Ce Acesta A Fost Arestat
What's Up

Scandal in lumea mondena dupa ce What’s Up a fost arestat in cursul noptii trecute.

Se pare ca actuala lui iubita a fost cea care a chemat Politia la domiciul ei, acuzand iesiri violente ale artistului. In momentul in care oamenii legii au ajuns la fata locului What’s Up ar fi devenit si mai recalcitrant, motiv din cauza caruia a fost incatusat si dus la sectie.

Simina, care a avut o relatie de 9 ani de zile cu What’s Up, a avut o prima reactie in legatura cu acest scandal. Ea s-a ferit sa faca acuzatii, insa a marturisit ca este extrem de bucuroasa datorita faptului ca nu mai face parte „din acest tablou mizer”.

„Sunt un pic bulversata pentru ca eu nu am reusit sa vorbesc cu Alice. Am incercat sa-i sun, eu sunt o feminista convinsa, nu exista nicio varianta prin care eu sa n-o sustin pe ea daca asa ceva s-a intamplat.

„Nu ii cunosc membrii familiei ca sa pot sa sun la cineva, nu vreau sa spun nimic cert pentru ca eu mai am nicio legatura cu subiectul.

Citeste si :  Fotografia de zeci de mii de like-uri! Cum arată acum burtica de graviduță a Siminei

„Ma bucur ca nu mai fac parte din acest tablou mizer. Imi creeaza niste emotii si niste stari foarte urate”, a declarat Simina, potrivit spynews.ro.

What’s Up nu ar fi la primul episod de acest gen. In urma cu 5 ani el ar fi lovit-o pe Simina cu pumnii si cu picioarele in fata unui fast food in timp ce aceasta plangea.

La vremea respectiva Simina nu a negat acest lucru, insa a spus ca totul a fost o gluma.

Loading...