Mircea Badea si Mihai Bendeac au fost foarte buni prieteni. Scandalul dintre ei a inceput de la Elena Udrea.

Nu este un secret pentru nimeni ca Mircea Badea si Mihai Bendeac, desi sunt colegi de trust, nu se suporta astazi. Mai mult, nici unul dintre ei nu rata, pana acum ceva timp, ocazia de a arunca o sageata „otravita” in directia celuilalt. Totul a inceput acum cativa ani, cand actorul l-a invitat la emisiunea de divertisment pe care o realiza, pe Radu Banciu, dusmanul numarul 1 al colegilor lui de la televiziunea de stiri a trustului.

Mircea Badea, dar si alti prezentatori ai postului de stiri, s-au simtit jigniti si au considerat initiativa lui Bendeac o sfidare la adresa lor, dar si la adresa conducerii trustului. De atunci, Badea s-a dezlantuit impotriva umoristului, care a si fost ulterior concediat.

Putini isi amintesc insa ca Mircea Badea si Mihai Bendeac au fost foarte buni prieteni. Ieseau des impreuna si vorbeau foarte frumos unul despre celalalt. Prima ciocnire dintre ei s-a produs insa cand comediantul a spus ca Elena Udrea i se pare o femeie foarte sexy, care-i trezeste multe fantezii. Badea a fost de-a dreptul oripilat de aceasta parere, opinia jurnalistului despre fosta blonda de la Cotroceni fiind arhicunoscuta.

Citeste si  Galerie foto. Ana Maria, noua concurentă de la Puterea dragostei, dezbrăcată de secrete! Cum arată fosta lui Andy în costum de baie

Ei bine, de ceva vreme, protagonistii nostri sunt din nou colegi de trust si nu s-au mai atacat, dar in vizorul lui Mircea se afla acum fosta iubita a lui Bendeac, Roxana Vancea. Jurnalistul o ironizeaza des pe fosta asistenta tv, iar aceasta ii raspunde mereu pe contul ei de Facebook.

Loading...
loading...