Primele imagini cu Marina ”Plușica” de la Puterea Dragostei, după ce a părăsit emisiunea! Cum arată acum

0
1218
plusica de la puterea dragostei

Marina ”Plușica” de la Puterea Dragostei a părăsit emisiunea, ea fiind descalificată.

După ce a suferit săptămâni la rând din cauza lui Daniel, fostul concurent de la Puterea Dragostei, de care Marina s-a îndrăgostit, blonda a hotărât să plece din emisiune.

Decizia ei a fost clară și atunci când Andreea Mantea i-a spus că singura modalitate să plece din casă când vrea ea este prin descalificare, adică fără posibilitatea de a fi votată de telespectatori pentru a se reîntoarce în show, Marina nu a dat înapoi.

„M-am gândit deja, am luat deja decizia. Nu o s-o schimb, am argumente. Am făcut o listă în mintea mea cu argumente. De ce să plec a fost mai puternic decât să rămân. Voi pleca! Nu mă mai simt bine din cauza certurilor din casă, nu cred că am cum să mă îndrăgostesc aici, am probleme medicale şi vreau să mă tratez în ţară. Şi sunt şi jignită!”, a declarat Marina ”Pluşica”.

Marina s-a întâlnit cu Daniel după ce a plecat de la Puterea Dragostei

Marina a plecat de la Puterea Dragostei. S-a întors imediat în România și s-a întâlnit cu foștii ei colegi de emisiune, cu cei care i-au rămas prieteni, Stefania și Adelin, dar și cu cel despre care spune că i-a furat inima – Daniel.

Citeste si :  Bianca de la Puterea Dragostei are o soră foarte frumoasă! Puştoaica este "febleţea" brunetei!

Cum a ajuns în țară, Marina a simțit nevoia unei transformări de look, așa că blonda Plușica este acum la păr, o nuanță de mov, culoare asemănătoare cu cea avută de Bianca la intrarea în casa de la Puterea Dragostei.