Prin ce a trecut o femeie după ce i-a spus partenerului că vrea să rupă relația

0
2452
Prin Ce A Trecut O Femeie Dup Ce I A Spus Partenerului C Vrea S Rup Rela Ia
Prin ce a trecut o femeie după ce i-a spus partenerului că vrea să rupă relația

O tânără din Argentina a trecut prin momente cumplite după ce i-a spus partenerului de viață că vrea să rupă relația cu el pentru că nu mai avea dorința de a face amor cu el.

Jimena Arganaras forma un cuplu cu Joaquin Herrera de mai bine de trei ani. Cei doi au împreună și o fiică. Într-o seară, cei doi s-au întors de la o petrecere care avusese loc în casa unor prieteni.

La sosirea acasă, imediat ce au ajuns în dormitor, Jimena i-a pus lui Joaquin că vrea să pună capăt relației lor pentru că nu mai avea dorința de a întreține relații sexuale cu el, notează contexto.com.

La auzul celor spuse de partenera sa de viață, Joaquin și-a ieșit din minți și a început să o strângă de gât pe iubita sa. Tânăra a reușit să scape și să se ascundă în baie.

Ulterior, aceasta a ieșit din baie și a sunat-o pe mama sa, pentru a-i povesti despre cele întâmplate. Auzind-o vorbind la telefon, Joaquin a lovit-o cu putere până când tânăra a leșinat, apoi a fugit de acasă, refugiindu-se în locuința mamei lui, de unde, de altfel, a și fost reținut de poliție.

Citeste si :  Veste uriasa pentru romani! Se reiau internarile si interventiile chirurgicale. Spitalele redeschid activitatea in ambulatoriu

În urma incidentului, femeia a fost transportată la spital pentu îngrijiri medicale.