Prin Esa Charlotte Copia Fidel A Prin Esei Diana 1 419x500

Pe măsură ce crește, prințesa Charlotte se transformă în copia fidelă a prințesei Diana. Fetița cuplului regal a împrumutat o mulțime de trăsături de la bunica ei, asemănarea dintre cele două fiind mai mult decât evidentă.

De fiecare dată când a apărut în public, prințesa Charlotte a cucerit pe toată lumea cu drăgălășenia ei. Gesturile micuței au topit inimile oamenilor, iar cei care au iubit-o pe prințesa Diana au acum un motiv în plus să o îndrăgească pe Charlotte.

Prințesa Charlotte, copia fidelă a prințesei Diana

Fotografiile cu prințesa Charlotte au fost analizate de foarte multe ori din dorința de a găsi asemănările între fetița ducilor de Cambridge și ceilalți membri ai familiei regale britanice. Dacă până acum au fost nenumărate păreri care vorbeau despre trăsăturile pe care prințesa Charlotte le-a împrumutat de la prințul William, o fotografie în care micuța este comparată cu prințesa Diana subliniază cât de bine seamănă cele două.

Primul detaliu care poate fi remarcat cu ușurință este forma ochilor. Prințesa Diana și prințesa Charlotte au aproape aceeași formă, pleoapa fiind orientată în jos. Între cele două nu sunt prea multe diferențe nici când vine vorba despre forma buzelor, iar zâmbetul este aproape identic. Cât despre coafură, dacă ar fi să ignorăm bretonul prințesei Diana și fundița care nu îi lipsește niciodată prințesei Charlotte, cu siguranță am putea să le confundam cu ușurință pe cele două.

Citeste si :  Kate Middleton, încă o apariție demnă de o adevărată prințesă. Ce omagiu i-a adus prințesei Diana

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințesa Charlotte.

Loading...