Prințesa Diana a avut o rochie de mireasă de rezervă, despre care nici măcar ea nu știa

0
369
Prin Esa Diana A Avut O Rochie De Mireas De Rezerv
Prince Charles, Prince of Wales and Diana, Princess of Wales leave St. Pauls Cathedral in London following their wedding on July 29, 1981.

Rochiile de mireasă purtate de ducesele și prințesele din familia regală britanică sunt, fără urmă de îndoială, spectaculoase și de o eleganță aparte. E ușor să-ți rămână întipărite în minte: cine nu-și amintește cum exactitate cum arătau Prințesa Diana, Kate Middleton sau Meghan Markle în ziua nunții? 

De curând, a ieșit însă la iveală un secret: Prințesa Diana a avut o rochie de mireasă de rezervă. Paradoxal este faptul că ea nu știa despre existența acesteia

Rochia de rezervă, mult mai puțin spectaculoasă decât rochia originală

Conform www.hellomagazine.com, David Emanuel, designerul care i-a creat rochia Prințesei Diana, a realizat o a doua rochie, mai puțin spectaculoasă decât prima. Rochia de rezervă a fost creată pentru eventualitatea în care rochia inițială ar fi suferit vreun defect, dar și pentru eventualitatea în care imagini cu rochia inițială ar fi ajuns la public și nu ar mai fi fost surpriză în momentul în care Prințesa apărea pentru prima oară în fața oamenilor: “A fost creată mai mult pentru liniștea mea sufletească”, susține designerul.

Prințesa Diana a avut o rochie de mireasă de rezervă despre care nu se mai știe nimic

Rochia de rezervă nu a fost complet terminată. A fost realizată tot din tafta din mătase ivoire, asemeni rochiei originale. Cea de-a doua rochie avea volane în jurul gâtului, un decolteu în V mai adânc, mâneci mai scurte, iar partea de jos nu avea dantelă.

Nu se știe, însă, ce s-a întâmplat cu această a doua rochie de mireasă. Elizabeth, soția designerului David Emanuel, susține că nu-și mai amintește dacă această rochie a fost vândută sau a fost uitată în depozit, întrucât, în acea perioadă, au fost extrem de ocupați și nu au mai avut grija ei.