July 14, 2019 - London, London, United Kingdom - Image licensed to i-Images Picture Agency. 14/07/2019. London, United Kingdom. Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan Markle, The Duchess of Sussex at the premiere of The Lion King in London (Credit Image: © Pool/i-Images via ZUMA Press)

Scandalul iscat de Prințul Harry și Meghan Markle și decizia lor de a se detașa de Casa Regală Britanică naște tot soiul de acțiuni.

Una dintre cele mai interesante, fără doar și poate, este cea venită zilele trecute pe adresa directă a Prințului Harry.

Îngrijorați pentru siguranța financiară a Ducilor de Sussex, reprezentanța Burger King din Argentina s-a arătat interesantă să-l integreze pe prinț în echipa de vânzări, pe post de asistent.

Prințul Harry și-a găsit job. Vezi ce propunerea interesantă a primit!

Am aflat că prinţul şi ducesa au decis să renunţe la rolurile lor din familia regală şi să lucreze ca independenţi financiar. Aşa că avem o propunere pentru tine: Fă ca mii de oameni şi fă primii paşi în lume cu noi. Ştii că ţi se potriveşte perfect coroana. De asemenea, după atât de mulţi ani de trăit ca ducii e timpul să începi să mănânci ca regii’, stă scris în oferta venită de la Reprezentanța Burger King din Argentina.

Prințul Harry (35 de ani) și Meghan Markle (38 de ani) au decis să devină independenți de Casa Regală a Marii Britanii, iar anunțul oficial l-au făcut la începutul lunii ianuarie. Ducii de Sussex au produs astfel o adevărată isterie la nivel internațional care, iată, are ecouri din ce în ce mai… interesante.

Loading...