Ducii de Sussex și-au lansat, marţi, un cont oficial pe rețeaua de socializare Instagram – @sussexroyal.

Harry și Meghan își continuă astfel demersul de a se sepra de Palatul Kensington, reprezentat de ducii de Cambridge.

Contul de Instagram al ducilor de Sussex a ajuns să aibă un milion de urmăritori în doar cinci ore de la lansare, iar numărul utilizatorilor care apreciază pagina crește vertiginos în fiecare minut.

Cei doi distribuiau până cum fotografii pe pagina de administrată de Palatul Kensington, unde sunt publicate şi imagini de la activităţile desfăşurate de fratele mai mare al lui Harry, prinţul William, şi de familia acestuia.

Prinţii William şi Harry au anunţat separarea familiilor lor la nivel de reprezentanți oficiali. Acest lucru presupune că ducii de Sussex vor avea propria lor viată mediatică, construindu-și propria identitate și implicându-se în chestiuni importante pentru ei.

„Regina a fost de acord cu crearea unei noi case regale pentru ducele şi ducesa de Sussex în urma căsătoriei lor”, se arată în comunicatul transmis de purtătorii de cuvânt ai familiei regale.

Elisabeta a II-a a Marii Britanii le-a dat de asemenea permisiunea prinţului Harry şi soţiei sale Meghan Markle să-şi mute „biroul” la Palatul Buckingham.

Cei doi fii ai prințului Charles îşi vor separa vieţile „profesionale”, cu două echipe separate şi, prin urmare, cu schimbări care vor interveni în formula acestora.

Loading...