Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea la începutul lunii martie

0
476
13008367s

Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, până pe data de 4 martie 2019.

În primele zile de primăvară temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni, prognoza meteo pentru perioada 4-17 februarie. Prognoza a fost actualizată de meteorologii care au anunțat cum va fi vremea toată luna februarie, dar și la începutul lunii martie.

Prognoza meteo 5 – 11 februarie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al teritoriului și în zonele montane.

Vremea 11 – 18 februarie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 18 – 25 februarie 2019

Valorile termice se vor situa peste mediile climatologice specifice intervalului, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Vremea 25 februarie – 4 martie 2019

Temperaturile medii vor avea valori mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregului teritoriu. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod obișnuit în această perioadă.

FOTO 123rf