Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, audiat: ”Era lucid. Coerent. Mi-a zis că vine”

Iulică Cercel, bărbatul al cărui buletin a fost găsit în maşina condusă de Răzvan Ciobanu, a fost audiat de anchetatori. Potrivit acestuia, cei doi au vorbit ultima dată duminică seară.

„Am plecat amândoi de la Bucureşti. El la volan. Se întâmpla sâmbătă spre duminică. A rămas cheia la el, nu a împrumutat maşina. I-am lăsat-o eu. Nu ştiam că pleacă cu maşina la Bucureşti, nu l-aş fi lăsat. L-aş fi trimis cu cineva,” a declarat Iulică Cercel pentru observator.tv.

„Era lucid. Coerent. Mi-a zis că vine”

„Duminică seara am vorbit cu el ultima oară, eram la un restaurant şi l-am invitat să mănânce şi să-mi aducă maşina. Aveam banii în torpedou. Şi cardul. Era lucid. Coerent. Mi-a zis că vine. Se întunecase. Am aşteptat puţin, cam 15 minute. L-am sunat iar şi nu a mai raspuns. Şi luni am aflat bomba”, a mai relatat el.

Un alt prieten, Sorin Oprea, afirmă că Răzvan Ciobanu era abătut.

„Era supărat, era abătut, nu era în apele lui. N-a vrut să stea, voia să ajungă neapărat la Bucureşti în secunda aia. Zic: ”Măi, dacă vrei, mergi cu mine.” Zice: ”Da, dar conduci tu, nu conduc eu, că sunt super obosit”. Era foarte tăcut. El de obicei nu era aşa. A mai stat un pic, a zis.”Mă duc să îmi cumpăr ţigări.”, a afirmat Oprea, care susţine că de atunci, Răzvan Ciobanu nu i-a mai răspuns nici lui la telefon.

Citeste si :  Ancheta, dată peste cap! Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu!
Loading...