Simina Plange Crop 1568190344

Simina a decis sa spuna tot adevarul despre sarcina ei si a raspuns la toate intrebarile posibile. Iata ce a spus fosta concurenta Puterea dragostei

Puterea dragostei – Simina a spus TOT adevarul despre sarcina!

Una dintre bunele ei prietene, Raluca Munte, si ea fosta concurenta Puterea dragostei, a invitat-o pe Simina la Bucuresti sa discute si sa lamureasca totul despre sarcina.Raluca Munte i-a pus Siminei toate intrebarile pe care fanii le-au adresat de-a lungul timpului, iar Simina a fost uimitor de sincera cu raspunsurile ei. Nimeni nu si-ar fi inchipuit cum a ajuns fosta concurenta Puterea dragostei sa fie insarcinata!

Prima intrebare a Ralucai catre Simina a fost chiar aceasta; cum ai ajuns tu sa fii insarcinata? Cand te-ai decis ca vrei sa ai un copil?

De cand eram in emisiune (m-am decis ca vreau sa am un copil), dar Dumnezeu da atunci cand trebuie si cred ca acum a fost momentul potrivit.„, i-a raspuns Simina Ralucai.

Raluca: Al cui e, de fapt copilul?

Simina: „Normal ca este al lui Alex, iubitul meu si viitorul meu sot!”

Cei doi au stabilit si data nuntii? Simina este atat de sincera incat a dezvaluit chiar si planurile de viitor!

Simina: „Da, este 21 august (nunta), dar ne vom casatori civil in ianuarie.”

Raluca: In care luni de sarcina esti acum?

Simina: „Am 16 saptamani si jumatate.”

Raluca: Tu ce ti-ai dori dintre fata si baiat?

Simina: „Si eu si Alex am vrut baiat si Dumnezeu ne-a indeplinit dorinta, asa ca avem baiat. Numele baietelului este Dominic George. Sora mea a ales pentru mine, iar Alex a ales numele de sfant.”

Raluca: Ati fost vreodata despartiti? Ca de multe ori s-a spus ca v-ati despartit!

Simina: „De fiecare data cand ma certam cu Alex, chiar si din nimicuri pentru ca eu sunt cam razbunatoare, ii stergeam pozele si tot ca sa ii arat lui ca sunt suparata, dar nu ne-am despartit niciodata.”

Raluca: Cine vor fi nasii copilului?

Simina: „Nasul va fi Raju si iubita lui, daca o sa aiba. Daca nu, ii gasec eu o iubita. Sau poate Raluca Munte cu Raju…. Iar nasii de cununie vor fi verisorii mei.”

Raluca: Ce au spus parintii cand au aflat ca esti insarcinata?

Simina: „Mama lui Alex va veni la noi sa ma ajute, tata e deja innebunit dupa bebe, toata lumea e superfericita.”

Loading...