Raluca Munte a spus totul despre relația ei cu Origen și despre cea cu Ricardo. Ea a dezvăluit că Ricardo a stat la ea timp de o lună când erau la „Puterea dragostei„.

Raluca Munte s-a destăinuit într-un vlog al fratelui lui Alex Zănoagă, George.”Am reușit să mă reîndrăgostesc în casa „Puterea dragostei” și chiar am fost fericită.

Eu am locuit în același hotel cu Ricardo timp de o lună, stătea la mine non-stop”, a dezvăluit Raluca Munte.

„Bombă”, a reacționat George Zănoagă.

„Am stat 6,7 luni în emisiune și în fiecare săptămână am stat cu stresul că voi fi eliminată.

În România mi-am dat seama, poate am fost incorectă față de el (n.r.: de Ricardo), că nu sunt ok, am început să povestesc cu fostul și am ajuns să mă reîmpac.

Am simțit că e o chestie neterminată cu el (n.r.: cu Origen), am fost apoi 5 luni cu el și ne-am despărțit. Acum sunt singură”, a mai spus Raluca Munte.

Mama lui Ricardo rupe tăcerea! Ce a spus despre Deea, Manuela și Raluca!

Mama lui Ricardo a apărut prima oară în public, într-un vlog, alături de fiul ei. Ea a spus ce crede despre Deea, Manuela și Raluca.

Mama lui Ricardo l-a mustrat pe fiul ei pentru ieșirile din emisiunea „Puterea dragostei”. Ea o apreciază mult pe Deea și spune că aceasta are o influență benefică asupra fiului ei. 

„De când ești cu ea ai început să te schimbi puțin, nu mai vorbești așa urât. Deea a avut un efect pozitiv asupra ta, mă bucur din suflet”, a spus mama lui Ricardo despre iubita acestuia.

„Mamă, ăsta nu e vlog pentru reproșuri, este pentru a-ți spune părerea ta despre Deiuța”, i-a spus Ricardo mamei sale atunci când aceasta l-a criticat pentru ieșirile lui.

Ricardo: Ai crezut că îmi place de ea?

Mama lui Ricardo: Mamă, prima oară n-am crezut, eu nu te-am văzut cu fete așa liniștite, te-am văzut cu fete mai certărețe, mai vulcanice. Manuela e o fire mai vulcanică așa, ca tine și nu cred că vă potriveați. Ție îți trebuie o fată liniștită cum e Deea și mă bucur că ai ales-o pe ea. O fată liniștită, drăguță.

Mama lui Ricardo a vorbit și despre fosta iubită a lui Ricardo, Raluca. „Și Raluca este o fată drăguță, nu pot s-o critic, nu mi-a făcut nimic fata mie, m-a supărat când te-a jignit, și tu ai jignit-o. Nu am fost de acord nici când ai jignit-o tu, nici când te-a jignit ea. Nu te-ai fi potrivit nici cu ea, avea o personalitate puternică, dintre toate cea mai potrivită fată este Deea. Mă bucur că te schimbă și pe tine în bine”, a mai spus femeia.

Loading...