Raluca 1 Scaled

Raluca Munte a publicat imagini fierbinți cu ea pe pagina ei de Facebook. Ea s-a pozat într-un costum de baie extrem de sexy, ce lăsa să i se vadă zona intimă.

Raluca Munte și iubitul ei, Origen, s-au despărțit. Cei doi mergeau tot timpul împreună, peste tot, dar de câteva săptămâni Raluca apare singură. Mai mult decât atât, Raluca nu mai are fotografii cu el pe rețelele de socializare și nici video-uri. Raluca s-a împăcat cu Origen la scurt timp după ce s-a despărțit de Ricardo. Cei doi merseseră într-o superbă vacanță în Grecia, iar anunțul despărțirii a venit ca un șoc pentru toți urmăritorii lor.

Simina, interviu în pijamale cu Raluca Munte

Raluca Munte a făcut un interviu în pijamale cu Simina, fosta ei colegă de la „Puterea dragostei”. Raluca a postat și câteva fotografii cu Simina.

Simina, care acum este însărcinată în 4 luni și jumătate, a pozat sexy când era gravidă. Ea nu știa atunci că este însărcinată.

Simina a pozat în costum de baie atunci, fără să știe că este însărcinată. În ultima perioadă, Simina s-a ferit să își mai arate formele.

Sarcina Siminei a devenit vizibilă

Simina este în culmea fericirii, iar anul acesta a fost unul plin de schimbări pentru ea!

Concurenta de la „Puterea dragostei” și-a găsit jumătatea în persoana lui Alex Zănoagă. Cei doi par a fi un cuplu sudat, iar recent au anunțat oficial că vor deveni părinți.

La 4 luni de sarcină Simina arată excelent, iar burtica a început deja să se vadă.

Chiar ea a postat o serie de imagini pe Instagram în care își etalează sarcina. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară:

„😍frumoasa”

„Ai aflat sexul? Eu zic ca va fi fetita”

„O mămică frumoasa !!Sa va trăiască sa fie sănătos/sanatoasa 🥰👶” au fost câteva dintre comentariile fanilor.