Desi in vara acestui an se vor implini 5 ani de la moartea Veronicai Bulai, mama surorilor Gabor, Ramona continua sa o viseze.

In august 2013, Veronica Bulai, mama surorilor Monica si Ramona Gabor, murea in fata pesterii Polovragi din judetul Gorj, lovita de un bolovan cazut de pe versant.

Decesul sarmanei femei a fost fulgerator si a cutremurat Romania de la un capat la altul. Si mai marcate au fost fiicele Veronicai Bulai, Alina, Ramona si Monica Gabor, ultimele doua facand fata cu greu evenimentului teribil de neasteptat si de nefericit.

Prezenta zilele trecute la un eveniment monden, la lansarea noii colectii a designerului Paula Milea, Ramona Gabor nu parea impacata nici acum cu ideea dispartititi mamei ei.

Pentru ea, chiar si acum, moartea acesteia este un subiect extrem de sensibil. “Da, o visez mereu. O visez foarte des, dar nu vreau sa vorbesc despre asta”, a declarat Ramona cand a fost intrebata de mama sa.

Ramona Gabor a vorbit pentru prima oara despre moartea mamei ei intr-o emisiune tv unde a dezvaluit ca a avut o premonitie cu o seara inainte de a se intampla nenorocirea.

Atunci, cu o zi inainte ca mama sa sa ajunga la pestera Polovragi, Ramona a simtit ca ceva este in neregula cu cea care i-a dat viata. Nu a putut sa explice ce anume, dar stie sigur ca a fost un sentiment foarte straniu pe care nul-a mai avut pana atunci.

„Am avut parte de semne paranormale. Când a murit mama, am simtit. Adusese o carte cadou cu obiectivele turistice din Romania si chiar cu o seara inainte am deschis cartea, m-am oprit la cimitirul de la Sapanta.
A doua zi am aflat ca mama a decedat. Poate a fost un semn. Oricum a fost ciudat”, a declarat Ramona Gabor intr-o emisiune TV.

Loading...