Ramona Gabor se specializează la Dubai. „M-a costat 7.500 de dolari”

0
1268
Ramona Gabor Se Specializeaz La Dubai
Ramona Gabor se specializează la Dubai

Ramona Gabor își lărgește aria de activitate. Sora cea mică a Monicăi gabor a făcut cursuri de gemologie în Dubai, pentru care a scos din buzunar 7.500 de dolari.

Ramona Gabor este plecată în străinătate de mai mulți ani. Ea s-a stabilit la Dubai, acolo unde a reușit să-și facă o carieră în modelling, dar și în afaceri. însă sora mai mică a Monicăi Gabor nu se mulțumește cu atât. Ea și-a dorit să devină expertă în diamante, astfel că a făcut cursuri în acest sens. pentru cursuri, Ramona Gabor a plătit 7.500 de dolari.

„Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui.

M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă.

Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a declarat Ramona Gabor .