Ramona Gabor, vizita secreta in Romania! Ce gest emotionant a facut sora lui Moni pentru niste copii! | EXCLUSIV

0
1189
23319036 1580477151991627 4571503442446360465 N

Ramona Gabor a ajuns, se pare, in mare secret in tara. Manechinul si-a propus probabil sa-si petreaca sarbatorile de iarna acasa, alaturi de cei dragi.

Chiar cu cateva zile inainte de Craciun, sora Monicai le-a adus zambetul pe buze unor copilasi de la un centru social.

Ramona Gabor, stabilita in Dubai de ani buni, a venit in tara pentru a-si petrece sarbatorile. Nici bine nu a aterizat pe pamant romanesc ca s-a si dus direct la un centru social pentru a le face o bucurie unor copii.

Asociatia “Sansa Ta” si fundatia “Helmut Schlotterer” au grija ca micutii din centrul social de la Bilciuresti, Dambovita, sa spere la un viitor mai bun. In prag de sarbatori, cativa oameni cu suflet mare, prin care si Ramona Gabor, s-au dus sa-i viziteze, sa le duca daruri si sa le asculte colindele pe care le-au pregatit pentru Craciun.

Acum ca e impacata ca le-a umplut sufletele de bucurie unor copii, Ramona Gabor se poate pregati si ea de sarbatori. Cel mai probabil, manechinul va pleca la Bacau, acolo unde tatal ei, Emil Gabor si sora mai mare, Alina, locuiesc.

Monica Gabor se pare ca nu va ajunge in tara in acest an. Fiica ei, Irina Columbeanu, a anuntat, pe canalul ei de youtube ca va pleca in America de sarbatori, astfel ca sfarsitul de an il va petrece alaturi de mama ei, stabilita in SUA de cativa ani.