RAMONA GABOR VREA SĂ SE MUTE ÎN AMERICA, LA IUBITUL EI! CU CINE SE IUBEȘTE SORA MONICĂI GABOR: “NU ESTE CHINEZ, NE DORIM UN COPIL“

0
1653
Desc Rcare 1

Ramona Gabor se află de puțin timp în România, în ultimii șase ani ea locuind în Dubai. Sora Monicăi Gabor a mărturisit că nu mai locuiește în Dubai, vrea să se mute în America, acolo unde se află și iubitul ei, cu care se iubește de aproape un an de zile.

Modelul nu a dorit să dezvălui numele lui, însă a precizat că nu este chinez. O noutate din viața șatenei este faptul că a lăsat modelingul pe planul doi, acum se ocupă de investiții imobiliare.

“Nu mai locuiesc în Dubai, acum sunt mai mult plecată în Los Angeles, vreau să obțin viza de lucru, ca să mă mut în America. Visul meu este să am grădiniță. Am o relație cu cineva, din Los Angeles. Suntem împreună de anul trecut, din vară. Avem aproape nouă luni, puteam să am un bebe deja. Ne dorim un copil, dacă va fi să fie, îl așteptăm cu drag. Este prieten de-al iubitului surorii mele, nu este chinez.

Am lăsat modelingul pe planul doi. Mi-am construit câteva lucruri acolo, în Dubai. Am investiții imobiliare acolo, îmi place foarte mult acolo. O garsonieră începe de la 300. 000 de euro. Mentalitatea este foarte diferită în Dubai, după relația pe care am avut-o, trei ani am fost singură. Arabii sunt foarte generoși, dar și cheltuitori”, a mărturisit Ramona Gabor.

Meniu de fițe și șampanie fină, de ziua ei de naștere

Ramona Gabor a primit de ziua ei cadouri scumpe şi s-a relaxat în compania unor prieteni apropiaţi din Emiratele Arabe Unite. La petrecerea pe care şi-a organizat-o la unul dintre etajele hotelului de lux Burj Al Arab din Dubai, ea a îmbrăcat o rochie neagră, extrem de elegantă şi cu o croială sexy şi provocatoare. Odată ajunsă acolo, sărbătorita a fost primită de prieteni cu multă căldură şi bucurie.

De ziua sa de naştere, Ramona Gabor a avut parte de un meniu de fiţe şi şampanie fină, iar atmosfera a fost întreţinută şi de o dansatoare profesionistă de Belly Dance. Ea a făcut publice gustările din care s-a înfruptat împreună cu invitaţii ei, iar locul în care s-au distrat a fost aranjat ca pentru o mică prinţesă.