Rareș Bogdan: ”Șefa PSD se face că vrea dezbatere între patru pereți pentru că pe stradă este huiduită”

0
673
Img5662 1024x683

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a respins invitația lansată liberalilor de către PSD pentru organizarea unei dezbateri între candidații celor două partide, în această seară, la Palatul Parlamentului. ”În stradă, printre oameni, acolo e dezbaterea! Haideți, pi R pătrat pe stradă!”, a scris Bogdan, pe Facebook.

”Văd că șefa PSD iar se face că vrea să participe la o dezbatere cu președintele Românei. Se face în timp ce stă între patru pereti, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată. Îi comunic faptul că domnul președinte Klaus Iohannis dezbate cu oamenii, în stradă, în săli, răspunde la întrebări, aduce argumente…”, a replicat Rareș Bogdan invitației lansate de către Viorica Dăncilă.

Liberalul o invită pe Dăncilă să iasă în stradă și să stea de vorbă cu oamenii în loc să lanseze provocări la dezbatere.

Aveți curaj să dați ochii cu România normală, cea pe care ați umilit-o, ați mințit-o, ați luat-o de neroadă, ați bătut-o pe 10 august, ați gazat-o? (…) Aveți curaj să le spuneți românilor de ce ați legiferat exclusiv pentru un grup infracțional? Aveți curaj să le spuneți cum ați făcut averi de faraoni în timp ce electoratul vostru sărăcea? În stradă, printre oameni, acolo e dezbaterea! Haideți, pi R pătrat pe stradă!

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL:

Președintele PSD, Viorica Dăncilă a lansat o invitație pentru o dezbatere de ultim moment înaintea încheierii campaniei pentru turul II al alegerilor prezindețiale. Lidera social-democraților l-a provocat pe Klaus Iohannis să vină la confruntare față în față în această seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului. Programul lui Iohannis pentru seara de vineri este deja fixat, el având programată participarea la un miting electoral la Bacău.

”Lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o scrisoare deschisă adresată alegătorilor, jurnaliștilor și ”formatorilor de opinie”.

Fostul prim-ministru susține că este ”de neacceptat” ca președintele să refuze o dezbatere electorală, acest lucru arătând dispreț față de alegători.