Răsturnare de situație în cazul copilului dispărut, din Pecineaga: CINE i-a găsit, de fapt, cadavrul

0
504
Breaking News Crop 1573211246

Căutat de sute de polițiști și pompieri, trupul copilului dispărut în Pecineaga a fost găsit de către doi paznici, scrie realitatea.net.

Răsturnare de situație în cazul copilului dispărut

Băiețelul în vârstă de opt ani, dat dispărut, în data de 2 noiembrie, la Pecineaga, a fost găsit, vineri dimineață, în jurul orei 08.30, de către doi paznici aparținând complexului zootehnic de creștere a porcilor din zonă.

Corpul a fost observat plutind, într-unul din bazinele cu dejecții al fermei.

Sfarsit tragic la numai 8 ani

Iulian Alexandru Bițică, de numai 8 ani, a fost dat dispărut de sâmbătă.

După ora prânzului, Alexandru se juca liniştit în faţa casei când, la un moment dat, tatăl lui nu l-a mai văzut.

Bărbatul a început să-l caute şi, văzând că nu dă de el, a dat alarma, preciează Observator.

Iulian, copilul de opt ani din Picineaga, a fost găsit mort. Băiețelul fost scos din primul bazin de dejecții al complexului de porci din localitate, relatează observator.tv.

În această dimineaţă, la ora 8.30, trupul micuțului a fost găsit de scafandrii voluntari, care au intrat din nou în primul bazin.

Citeste si :  Ce tragedie! Un autocar cu 49 de români a luat foc pe autostradă, lângă Viena

Băiețelul dispărut din Pecineaga, găsit MORT!

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă confirmă faptul că Iulian s-a apropiat periculos de un bazin de colectare a dejecțiilor, potrivit unui buletin de știri. Echipele de știri au cerut ajutorul unor scafandri antrenați la mare adâncime. Din bazinul în care se presupune că ar fi alunecat copilul, au fost scoși peste 50 de mii de metri cubi de apă cu dejecții.

Părinții lui Iulian, despărțiți, credeau în primă fază că băiețelul a fost răpit în timp ce se plimba cu rolele. „Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Să vină acasă. Am strigat toată seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să îşi bată joc de el”, a declarat Alexandra Păuleţ, mama lui Iulian, în urmă cu câteva zile.