Copilul de 8 ani din Constanţa dispărut de aproape o săptămână a fost găsit mort într-un bazin de colectare a dejectiilor. Mama lui Iulian Biţică a făcut acuzaţii grave la adresa tatălui băiatului, iar acesta ar urma să fie dus astăzi la detectorul de minciuni. Decizia Poliției a venit cu puţin timp înainte de a fi găsit copilul, după ce mama disperată a susţinut că nu este exclus ca însuși tatăl lui Iulian să fie implicat în dispariția micuțului.

Copilul dispărut din Pecineaga a fost găsit mort vineri dimineaţă.

Pompierii au sistat operațiunea de căutare a băiatului de 8 ani, în bazinele de colectare şi de deversare a dejecţiilor de la o fermă din apropiere. Ei au golit de reziduuri toate cele trei bazine, dar copilul nu a fost găsit. 

Iulian a fost căutat de poliţişti atât în Pecineaga, cât şi în localităţile din apropiere. Oamenii legii au văzut înregistrări de pe camerele de supraveghere aflate în zona dispariţei şi au audiat mai mulţi martori.

Citeste si :  ULTIMA ORA! E stirea socanta a diminetii! Cum a fost gasit mort Iulian

Între timp, mama băieţelului a formulat acuzaţii haluciante. Femeia consideră că vinovat de dispariţia fiului ei este chiar tatăl acestuia. Cei doi sunt despărţiţi, iar copilul trăia alături de tatăl lui. Ea spune că bărbatul a vrut să se răzbune pe ea şi de aceea l-ar fi dat intenţionat de acasă pe băieţel. De când s-au despărţit, mama spune că nu a fost lăsată să îşi vadă copilul, iar acesta este ameninţat şi batut fără milă de tatăl lui.

Şi locuitorii din Pecineaga susţin că tatăl băiatului a anunţat cu întârziere dispariţia copilului, Iulian fiind de negăsit de dimineaţa. Apoi, spun oamenii, când autorităţile, dar şi localnicii au plecat la căutări, el a stat în faţa crâşmei din centrul comunei, a băut şi a fumat.

Băiatul de 8 ani a dispărut sâmbătă din fața casei, în timp ce se afla la joacă, cu rolele. Este căutat fără încetare de atunci de sute de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari. Întreaga zonă a fost survolată cu un elicopter, iar Garda de Coastă a verificat împrejurimile cu camere cu termoviziune. Din păcate, până acum, copilul nu a fost găsit.

Citeste si :  Ultimele informații despre Bițică Iulia Alexandru, copilul de 8 ani din Pecineaga dispărut de sâmbătă
Loading...