Noi informații în cazul șoferului de 19 ani din Cluj care a provocat accidentul în care tânăra studentă Gabi și-a pierdut viață.

În timp ce tânărul se luptă să trăiască, au venit rezultatele analizei toxicologice. Potrivit buletinului de analize de la Institutul de Medicină Legală, Ștefan Tudor Cârje nu se afla sub influența drogurilor. Rezultatele contrazic testele preliminare de la unitatea de primiri urgențe care au indicat prezența unei substanțe psihoactive. În plus, tânărul nu consumase nici alcool.

Detalii importante din ancheta accidentului în care a murit Gabi Rîpan

”Urmare accidentului din 21 ianuarie 2019, produs pe DN1 E60, în afara localității Florești, a fost înregistrat un dosar penal, cercetările fiind efectuate in rem cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane, rănirea gravă a conducătorului auto, existând indicii cu privire la existența substanțelor psihoactive în organismul acestuia din urmă.

Citeste si :  Un tânăr a murit și alte două persoane au fost rănite într-un accident produs în Botoşani

În urma primirii Buletinului de Analiză Toxicologică de la Institutul de Medicină Legală, vă comunicăm faptul că rezultatul este negativ în ceea ce privește existența substanțelor psihoactive sau a alcoolului în organismul șoferului implicat în accident, deși testele inițiale, preliminare, de la unitatea de primiri urgențe, au indicat prezența unei substanțe psihoactive.

Cercetările vor fi continuate de către polițiști sub supravegherea unității de parchet competente, având în vedere și rezultatul analizelor toxicologice”, precizează Poliția Cluj.

Loading...