Mocanu Crop 1562242691

Bogdan Mocanu și-a găsit o nouă iubită. Bianca i-a prins în culise pupându-se.

Răsturnare de situație la Puterea dragostei, chiar înainte de marea finală! Bogdan Mocanu are o nouă iubită. „Mi-am găsit dragostea!”, a spus Bogdan Mocanu. Bianca i-a filmat împreună, pupându-se în culise.

Răsturnare de situație la Puterea dragostei, înainte de marea finală! Bogdan Mocanu are o nouă iubită: „Mi-am găsit dragostea!”- Bianca i-a filmat pupându-se în culise

După ce s-a despărțit de Roxana, iar Ana a fost eliminată de la Puterea dragostei, Bogdan Mocanu s-a reorientat. A anunțat pe contul lui de Instagram că și-a găsit jumătatea. Bianca a avut și ea un șoc să îi prindă împreună, în culise.

Bogdan Mocanu: Țin să vă anunț că mi-am găsit, în sfârșit, dragostea în casa Puterea dragostei! E leșinată după mine fata asta!

Bianca era în culise și filma, când a decis să meargă și în zona în care se aflau băieții din competiție. Nu se aștepta să-l prindă în „flagrant” pe Mocanu cu noua lui cucerire. A fost șocată să-l vadă stând de vorbă cu noua lui iubită și sărutând-o.

Bianca: Hai să vedem ce fac băieții! What the fuck is this? Cu cine ești, mă, cu Cerasela?! Cu cine vorbești?!

Bogdan Mocanu s-a atașat, se pare, de un manechin de plastic.

Bogdan Mocanu o atacă dur pe Roxana, dar uite ce simte cu adevărat pentru ea! Toată lumea şi-a dat seama! „Îi este dragă” EXCLUSIV!

Roxana şi Iancu de la Puterea Dragostei s-au despărţit în urmă cu câteva zile, după mai multe certuri şi împăcări cu scântei. Potrivit fratelui lui Culiţă Sterp, decizia rupturii a fost luată de comun acord.

„Eu cu Roxana nu mai formăm un cuplu. Am decis, de comun acord, să ne despărţim pentru că nu avea rost să ne chinuim şi să prelungim inutil o relaţie care nu mergea. Ne înţelegem mult mai bine acum, ca foşti şi pot să spun că o respect pe fosta mea iubită şi ţin mult la ea. Să răspund şi la întrebările despre Bianca. Nu vreau o relaţie cu Bianca, este prietena mea şi în acest moment fetele din casă mă interesează toate doar ca amice”, a spus Iancu Sterp.

Ei bine, mulţi fani ai emisiunii Puterea Dragostei au observat că, de ceva timp, Roxana şi Bogdan Mocanu, care nu mai reuşeau să schimbe două replici fără să se jignească, au revenit la sentimente mai bune.Cei doi foşti iubiţi s-au tachinat, au jucat tenis de picior şi au râs unul la glumele celuilalt. Imediat, ceilalţi concurenţi din casă au spus, la testimoniale, că între Roxana şi Bogdan ar mai exista sentimente.

„Se vede că cei doi îşi caută reciproc prezenţa”, a declarat Bianca.
„Bogdan mai are sentimente pentru Roxana într-adevăr. Îi este dragă, îl amuză, îi place că este energică şi are spirit ludic, dar exclude o împăcare pentru că nu are încredere în ea. A suferit mult după ce a aflat că Roxana l-a înşelat, el chiar credea în ce îi spunea ea, şi nu mai vrea să treacă prin asta. Îşi doreşte să-şi facă o relaţie cu un alt tip de femeie şi să fie amic cu fosta”, a spus un apropiat al lui Bogdan.

Loading...