Razboi pe fata! Fratele lui Silviu Prigoana o felicita pe fosta sotie, Adriana Bahmuteanu “Bine c-ai scapat de raie”

0
1455
21751596 874971406005327 211673065170082404 N

Zilele trecute, Adriana Bahmuteanu a anuntat fericita ca s-a incheiat unul dintre procesele pe care le avea cu fostul sau sot, Silviu Prigoana. Iar decizia judecatorilor a fost favorabila ei.

“Am castigat!!! Definitiv si irevocabil!!! In sfarsit, dragii mei, dupa aproape doi ani de procese, instanta a decis ca ambii mei copii sa studieze la scoala de stat, Scoala Gimnaziala 150 din Bucuresti, institutie de top aflata in primele zece scoli din tara, cu rezultate remarcabile la Olimpiade si concursurile scolare si nu la o scoala privata, asa cum si-ar fi dorit fostul meu sot, care insa nu a demonstrat instantelor prin care ne-a tot tarait, atat e mine cat si pe copii si ca este dispus sa si plateasca !!! Mai mult, a sustinut in permanenta in fata judecatorilor ca nu are bani (propriilor copii le da o pensie alimentara de tot rasul, de vreo 800 de lei pe luna ambilor) dar a pretins ca scoala respectiva ii poate primi pe…gratis!!! Cu un fel de bursa daca au doar note mari….pe bune??? Phii….cine sa creada asa ceva? (…) Ura!!! Am cel mai frumos cadou anul acesta!!!”, a scris Adriana Bahmuteanu pe pagina sa de socializare.

Printre primii care comenteaza la postarea vedetei tv este, culmea, chiar fratele lui Silviu Prigoana. Acesta o felicita pe fosta sotie a afaceristului si arunca cuvinte grele la adresa fratelui sau mai mic.
“Ma bucur pentru tine, si in special pentru nepotii mei, care au o sansa sa nu ajunga niste mincinosi si nesimtiti ca fratii lor mai mari. Cat priveste afirmatia ca nu are bani, crede-l! (…) bine c-ai scapat de raie … noi nu putem ! Ghinion ! Multa sanatate si numai bucurii draga mea!”, este mesajul lui Daniel Prigoana.

Scandalul dintre Silviu Prigoana si fratele sau mai mare este vechi. Daniel Prigoana, care este stabilit in Cluj, este certat de ani buni cu celebrul sau frate pe care l-a acuzat ca i-a furat firma de salubritate.
Razboiul a inceput in 2007, cand Daniel Prigoana administra compania de salubritate Eco Pristal. El cesionase o parte din actiuni catre Rosal Management SRL, firma detinuta de familia fratelui sau, Silviu si, la un moment dat, s-a trezit demis din functii printr-o decizie luata in cadrul unei Adunari Generale a Actionarilor Rosal. Daniel si-a cautat dreptatea prin tribunale, unde si-a actionat fratele in judecata, cerand anularea hotararii AGA si a actului prin care el ii dadea 70% din firma companiei controlate de familia lui Silviu Prigoana, respectiv lui Honorius.