Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, în cursul nopții! Necropsia va fi efectuată marți | FOTO

0
641
R Zvan Ciobanu A Murit Ntr Un Accident Rutier N Cursul Nop Ii Necropsia Va Fi Efectuat Mar I Foto

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, în cursul nopții! Accidentul a avut loc între Săcele și Năvodari. Răzvan Ciobanu avea 43 de ani.

Conform ultimelor informații obținute de Libertatea, necropsia în cazul lui Răzvan Ciobanu va fi făcută marți, iar surse de la Morga Cimitirului Central din Constanța ne-au declarat că este posibil ca rana suferită la cap de creatorul de modă să nu fi fost și cea care i-a provocat decesul.

Conform ultimelor informații, rudele lui Răzvan Ciobanu au anunțat că vor ajunge abia mâine la Constanța.
În cursul zilei de astăzi, medicii legiști vor efectua necropsia lui Răzvan Ciobanu, pentru a stabili cauza exactă a decesului. Totodată, vor fi prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor în momentul producerii accidentului.

Înainte de producerea accidentului, Mihai Ciobanu ar fi plecat din Mamaia spre Năvodari. La podul de la Năvodari, el ar fi încurcat ieșirea spre Ovidiu și ar fi făcut dreapta, trecând de Năvodari și Corbu și îndreptându-se spre Săcele, unde a avut loc cumplitul accident.

Conform unor surse ale Libertății, mașina pe care o conducea Răzvan Ciobanu nu era proprietate personală. Autoturismul pe care îl deține de fapt s-ar afla în București. Mașina la volanul căreia s-a aflat atunci când și-a găsit sfârșitul ar fi aparținut partenerei de viață al unui prieten de-ai săi.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost găsit de un localnic. În momentul producerii accidentului, Răzvan Ciobanu avea la mână o brățară de la festivalul Sunwaves, la care, probabil, petrecuse azi-noapte.

Totodată, rudele lui Răzvan Ciobanu știau că acesta ar fi trebuit să se afle în Vâlcea, nicidecum pe litoral, conform unor surse ale Libertății. În acest moment, acestea se află în drum spre Constanța.

Conform IPJ Constanța, accidentul s-a produs din cauza neatenției conducătorului auto, care rula cu o viteză foarte mare și a pierdut controlul volanului la intrarea în localitatea Săcele.

„În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 am fost sesizați de producerea unui accident mortal. Un bărbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. A rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto”, transmite IPJ Constanța.

Accidentul s-a petrecut la intrarea în localitatea Săcele din județul Constanța, pe drumul vechi către Tulcea, aflat la o distanță de aproape 20 de km de Năvodari.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu este luat și transportat la morga cimitirului central din Constanța, pentru efectuarea necropsiei.

Echipajul medical sosit la locul accidentului l-au găsit pe Răzvan Ciobanu lângă autoturism, semn că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță în momentul impactului.

La sosirea cadrelor medicale, Răzvan Ciobanu era mort de câteva ore. Surse au declarat, pentru Libertatea, că în mașină s-ar fi găsit poșeta unei dame, o pereche de încalțaminte de damă și un act de identitate de barbat.

Urmează a se astabili ora la care s-a produs accidentul si ora la care a fost sesizat.

„Accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DN 22 B, autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autotirism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a transmis un oficial IPJ.

În autoturism s-ar mai fi găsit un act de identitate, însă în interiorul mașinii se afla doar șoferul, Răzvan Ciobanu, 43 de ani, care a fost găsit decedat de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului.

Răzvan Ciobanu este binecunoscut publicului din România. Personaj controversat, el a fost jurat la „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

În 2018, el a fost implicat și în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”. El și fosta sa colegă de platou de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, femeia de afaceri Raluca Bădulescu, au fost primele VIP-uri care au dat declarații în calitate de martori, în data 12 iulie, la sediul DIICOT Ploiești, în dosarul de trafic de droguri.

Răzvan Ciobanu a intrat pentru prima dată în lumea modei când avea doar 19 ani. În perioada 16-18 septembrie 2007, el a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfăsurată la New York. Colecția primăvară-vară „Rochia”, lansată în 27 ianuarie 2009, conține 70 de rochii de seară și a primit criticii pozitive de la specialiștii în modă.

Timp de doi ani, Răzvan Ciobanu a locuit în străinătate. În acea perioadă, el nu a lansat nicio colecție în România, însă a colaborat cu branduri cunoscute, precum Lowe, Armand Basi, Westwood și o divizie Zara.

Răzvan Ciobanu a declarat public că este homosexual, însă nu a fost niciodată de acord să vorbească despre acest subiect, considerând că sunt lucruri personale.