Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier. Necropsia este efectuată marți

0
1169
R Zvan Ciobanu A Murit Ntr Un Accident Rutier Necropsia Este Efectuat Mar I

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, în cursul nopții! Accidentul a avut loc între Săcele și Năvodari. Răzvan Ciobanu avea 43 de ani.

Conform ultimelor informații obținute de Libertatea, necropsia în cazul lui Răzvan Ciobanu va fi făcută marți, iar surse de la Morga Cimitirului Central din Constanța ne-au declarat că este posibil ca rana suferită la cap de creatorul de modă să nu fi fost și cea care i-a provocat decesul.

Conform ultimelor informații, rudele lui Răzvan Ciobanu au anunțat că vor ajunge abia mâine la Constanța. În cursul zilei de astăzi, medicii legiști vor efectua necropsia lui Răzvan Ciobanu, pentru a stabili cauza exactă a decesului. Totodată, vor fi prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor în momentul producerii accidentului.

Trupul neînsufleţit al creatorului de modă Răzvan Ciobanu, mort într-un cumplit accident rutier în a doua zi de Paşti, se află la morga Cimitirului Central din Constanţa, iar anchetatorii aşteaptă primele rezultate ale necropsiei.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu a fost dus de către medicii legişti la morga Cimitirului Central din Constanţa pentru necropsie. La faţa locului au ajuns mama acestuia şi câteva rude ale creatorului de modă. IPJ Constanţa a anunţat că în urma necropsiei se vor stabili ora şi cauzele decesului creatorului de modă, precum şi dacă Răzvan Ciobanu consumase sau nu alcool ori alte substanţe interzise în momentul producerii accidentului rutier.

Înainte de producerea accidentului, Mihai Ciobanu ar fi plecat din Mamaia spre Năvodari. La podul de la Năvodari, el ar fi încurcat ieșirea spre Ovidiu și ar fi făcut dreapta, trecând de Năvodari și Corbu și îndreptându-se spre Săcele, unde a avut loc cumplitul accident.

Conform unor surse ale Libertății, mașina pe care o conducea Răzvan Ciobanu nu era proprietate personală. Autoturismul pe care îl deține de fapt s-ar afla în București. Mașina la volanul căreia s-a aflat atunci când și-a găsit sfârșitul ar fi aparținut partenerei de viață al unui prieten de-ai săi.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost găsit de un localnic. În momentul producerii accidentului, Răzvan Ciobanu avea la mână o brățară de la festivalul Sunwaves, la care, probabil, petrecuse azi-noapte. Totodată, rudele lui Răzvan Ciobanu știau că acesta ar fi trebuit să se afle în Vâlcea, nicidecum pe litoral, conform unor surse ale Libertății. În acest moment, acestea se află în drum spre Constanța.

Ultimele stiri mondene de azi

Conform IPJ Constanța, accidentul s-a produs din cauza neatenției conducătorului auto, care rula cu o viteză foarte mare și a pierdut controlul volanului la intrarea în localitatea Săcele. „În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 am fost sesizați de producerea unui accident mortal. Un bărbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. A rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto”, transmite IPJ Constanța.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

În plus, anchetatorii resping varianta sinuciderii.

„Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configurația drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment.

De asemenea, precizăm faptul că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca alte informații de interes public nou apărute să vă fie comunicate cu celeritate”, se mai arată în comunicatul IPJ Constanţa.