Răzvan Ciobanu nu a trimis mesaje și nu a vorbit la telefon în noaptea accidentului

Noi detalii apar în cazul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu.

În media a apărut informația conform căreia creatorul de modă a vrut să-i trimită un mesaj unui prieten, după ce și-ar fi dat seama că nu se afla pe drumul bun. Cu toate acestea, surse judiciare ale Libertății infirmă această informație și spun că Răzvan Ciobanu nu a scris niciun mesaj înaintea producerii accidentului, nu a primit telefoane și nu a sunat pe nimeni în noaptea accidentului.

Astfel, au existat informații conform cărora Răzvan Ciobanu ar fi scris un mesaj unui prieten chiar înainte de accident.

„M-am pierdut în p#!a mea! Nu știu unde sunt”, susțin sursele citate de Huff.ro.

Designerul Răzvan Ciobanu nu ar mai fi apucat să trimită mesajul deoarece a pierdut controlul mașinii pe care o conducea. A intrat cu vehiculul de 2,3 tone pe un câmp și, după o cursă de aproape un kilometru, s-ar fi rostogolit și apoi a izbit violent un copac.

Apropiații spun că Răzvan Ciobanu încerca să ajungă pe Autostrada Soarelui pentru a ajunge la București, însă ar fi greșit drumul.

Citeste si :  El l-a omorât, de fapt, pe Răzvan Ciobanu. Dezvăluire-bombă la 7 luni de la tragedie

Viteza de rulare nu a putut fi deocamdată stabilită, deoarece bordul electronic s-a stricat complet după ce mașina s-a răsturnat și după ce s-a izbit de un copac. Urmele tragediei vorbesc însă despre faptul că Răzvan Ciobanu era singur în mașină și că trupul său a fost aruncat din habitaclul mașinii fie prin trapa din sticlă din plafon, fie prin geamul din dreapta.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier care a avut loc în doua zi de Paște, în localitatea Săcele din județul Constanța.

Loading...