Despre Liviu Vârciu și Anda Călin s-a spus că s-au despărțit și că nu mai locuiesc împreună. Anda Călin a reacționat.

Liviu Vârciu formează un cuplu de ceva vreme cu Anda Călin, cea care i-a dăruit o fetiță, Anastasia, care urmează să fie botezată.

Recent, despre Liviu Vârciu și Anda Călin s-a spus că aceștia s-ar fi despărțit și că nu ar mai locui împreună, iubita artistului mutându-se la mama sa.

Imediat după ce au apărul zvănurile că nu ar mai forma un cuplu cu Liviu Vârciu, Anda Călin a reacționat pe contul său de Instagram. Aceasta a postat o fotografie care demonstrează că ea, artistul și fiica lor formează o familie cât se poate de fericită și nici vorbă de nori negri între ei.

În imaginea respectivă, Anda Călin și Liviu Vârciu, care mai are o fată pe nume Carmina, stau pe pat și între ei se află micuța Anastasia. Ambii radiază de fericire în compania fiicei lor.

„#happyfamilytime#always&forever” (n.r. familie fericită, întotdeauna, pentru totdeauna), a comentat Anda Călin.

Citeste si :  Andreea Bălan, în stare de șoc! Fiica ei, internată în stare gravă la spital: ”A înghițit ceva și a leșinat”

Întrebată de fani câte kilograme are fiica ei și a lui Liviu Vârciu, Anda Călin a explicat că mmicuța a ajuns deja la șapte kilograme.

Loading...