Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit. „Nu pot să comentez acest caz”

0
627
Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu se cunosc de când erau amândouă asistente TV la Un show păcătos și sunt bune prietene. După ce fosta ei colegă a fost bătută cu bestialitate de iubit, aceasta a reacționat.

Deși nu au mai ieșit împreună de foarte multă vreme, Bianca Drăgușanu este alături de Daniela Crudu, după ce bruneta a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Vedeta a mărturisit că nu a vorbit cu fosta ei colegă, însă îi este alături indiferent de situație.

„Sunt alături de ea, indiferent de ce urmează. Nu pot să comentez acest caz delicat. Nu am păreri decât despre viața mea, lucru care ar
trebui să se întâmple la modul general. Să nu-și mai dea nimeni cu părerea. O iubesc și îi sunt alături. Daniela o să treacă și peste asta. N-am vorbit zilele acestea cu ea. Sigur o stresează toată lumea”,
a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Recent, Bianca Drăgușanu a fost și ea victima violenței domestice, însă l-a iertat pe Alex Bodi, bărbatul care îi este soț acum. Vedeta este surprinsă de ce i s-a întâmplat prietenei sale și îi va fi alături dacă va avea nevoie de ceva.

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit. „Nu pot să comentez acest caz”