Cornel Galeș, soțul regretatei Ileana Ciuculete, a murit în Spania, într-un accident tragic de mașină. După ce fratele artistei și-a exprimat regretul față de cele întâmplate, fiul cel mare al vedetei a avut prima reacție.

Mugurel Sfetcu a aflat de moartea bărbatului și nu a zis nimic de rău de
acesta, ba chiar a zis că-i pare rău că s-a stins din viață în acest mod,
potrivit cancan.ro.

După moartea Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi Sfetcu au ajuns la cuțite cu Cornel Galeș. Cei doi băieți se luptau pe avere cu ‘tatăl vitreg.

Cornel Galeș ar fi trebuit să le plătească despăgubiri celor doi băieți, însă băiatul cel mare al Ilenei Ciuculete nici nu se mai gândește la așa ceva în astfel de momente.

Cornel Galeș nu s-ar fi aflat la volan, în momentul tragediei

Cornel Galeș a murit într-un tragic accident de mașină, petrecut în Spania. Deși s-a spus că la volan se afla soțul regretatei Ileana Ciuculete, adevărul ar fi altul, iar prietenul bun al acestuia a făcut primele declarații pentru Antena Stars.

Citeste si :  Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Cornel Galeş. Adevărul despre accidentul mortal

„În primul rând, vreau să spun că şi eu am fost şocat de veste când m-au sunat toţi ştiind că sunt un prieten apropiat de-al lui şi nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. El era în maşină cu un prieten, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi”, a declarat Silviu Lepădat, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Loading...