Oana Pellea

Actrița Oana Pellea este sfâșiată de durere după vestea că fosta prezentatoare TV Cristina Țopescu a murit. Oana Pellea nu putut decât să spună câteva cuvinte, care descriu cel mai bine drama.

De Mihai Niculescu, Duminică, 12 ianuarie 2020, 23:52

Cristina Țopescu a murit, trupul acesteia fiind descoperit duminică seara, în locuința ei din Otopeni. Fosta prezentatoare TV nu a mai fost văzută din data de 23 decembrie, iar o prietenă a alertat poliția, care a descoperit-o decedată, în casă.

Oana Pellea deplânge dispariția prematură de pe scena vieții a prietenei sale. Actrița
nu a fost în stare decât să scrie câteva cuvinte pe pagina ei de Facebook „Nu, Cristina….nu…!”

Europarlamentarul Rareș Bogdan, fost realizator de televiziune, a vorbit și el despre
omul care a fost Cristina Popescu, de care a fost apropiat mai ales prin prisma relațiilor profesionale.

Cristina Țopescu

„Lacrimi, lacrimi de tristețe profundă. Cristina a ales să plece să îl întâlnească pe Bunul său Tată. O veste care a căzut că un trăznet ACUM. Îmi este aproape imposibil să realizez asta. Ultima mea întâlnire cu ea a fost la Alegerile Prezidențiale.

Ultimul Interviu înaintea alegerilor Europarlamentare de pe 24 Mai am ales să îl fac cu ea, a fost un interviu și un Live fabulos pe Facebook-ul meu, al ei și al ziarului Adevărul.

Un Live în mașina mea, pe stradă și în metrou, într-o zi când Bucureștiul a fost inundat la propriu de o ploaie care a paralizat orașul” a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Rareș Bogdan a vorbit despre ce își dorea mai mult Cristina Țopescu de la viață.

„Drum bun la Ceruri, Cristina dragă! Un Om bun, de o sensibilitate profundă și o femeie distinsă, inteligență, cultivată și frumoasă. Visa, mi-a dezvăluit, să își cumpere o căsuță într-un sat săsesc din Transilvania și să se mute acolo, cu pisicile și câinii ei pe care îi iubea și îi îngrijea.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Cristina Topescu a fost găsită fără suflare în casa din Pipera, București, asta după ce vecinii au sesizat că în ultimele zile nu a mai fost văzută nicio mișcare în casă și curtea sa iar mașina nu a mai fost mișcată.

I-a fost aproape imposibil să mai trăiască după dispariția Bunului Său Tată, îl diviniza și îl iubea pe acesta într-un mod cum rar se poate vedea, pentru Ea a fost TOTUL. Acum se vor reîntâlni!”

Ulterior, acesta a intrat în direct la Antena 3, acolo unde nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Loading...