Rebeca Sara Cocora, fata de 14 ani din Timisoara care a fost disparuta timp de o saptamana, a fost gasita.

Adolescenta de 14 ani, Rebeca Sara Cocora din Timisoara, a fost cautata de autoritati, de oameni si de familie timp de o saptamana, dupa ce disparuse fara urma. Fratele ei a facut anuntul pe pagina lui de facebook si a dat cateva detalii despre cum a fost gasita fata.

„Sora mea Rebeca Sara Cocora a fost gasita azi noapte, in Lugoj, abandonata pe o banca! Dumnezeu este in control!”, a scris Flavius Cocora si a rugat ca mesajul sa fie distribuit ca sa stie toata lumea ca sora lui este in siguranta.

Roxana Cocora, sora adolescentei, a declarat ca Rebeca avea haine pe ea, era curata, insa nu mai avea telefonul mobil. „Nu arata ca si cum ar fi stat sapte zile pe strazi. Si-a cerut iertare, spunand ca nu a stiut ca e atat de greu sa fii singura”, a spus Roxana Cocora pentru adevarul.ro.

Rebeca a spus politistilor ca a plecat de acasa cu banii furati din portofelul surorii ei si a mers la Bucuresti sa viziteze orasul, insa nu a fost prea coerenta in declaratiile facute. Fata stia ca e cautata pentru ca isi ferea fata atunci cand era pe stada, dupa cum spun oamenii care au gasit-o si au sunat la 112.
Surse din politie au spus „Stia ca e cauta. Cred ca era suparata pe parinti”

Rebeca Sara Cocora a fost gasita marti spre miercuri noaptea, in Lugoj si se pare ca nu a fost victima niciunei infractiuni.

Loading...