Recunoasteti micutul din imagine? Este unul dintre cei mai indragiti actori din distributia serialului „Povestea noastra”! Astazi este un barbat extrem de seducator!

0
947
Hqdefault 1 Crop 1555410360

Burak Deniz este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului, in Turcia.

Burak Deniz s-a nascut in 1989, in Istanbul, intr-o familie de intelectuali. Pentru ca a dovedit un talent nativ inca din copilarie, parintii sai l-au indrumat sa urmeze calea spre actorie, insa Burak a fost pasionat deopotriva si de istorie. Astfel ca peste ani, acesta a absolvit Facultatea de Istoria Artelor, in cadrul Universitatii Sekiz Mart, din Canakkale.

Desi nu a urmat studii de teatru si film, Burak Deniz a revenit la prima sa dragoste, actoria, si a castigat un prim casting pentru un serial „College Diary”, in anul 2011. Au urmat apoi alte roluri care i-au adus un succes rasunator. Printre serialele in care a jucat se numara: „Sultan” (2012), „Kacak” (2013), „Yaman” (2014), „Tatli Küçük Yalancilar” (2015), „Gecenin Kralicesi” (2016), „Ask Laftan Anlamaz” (2017). Tot in anul 2017, Burak Deniz a inceput filmarile si pentru serialul „Povestea Noastra”, unde joaca alaturi de Hazal Kaya. Serialul este difuzat acum la KanalD si are milioane de fani.

Anul trecut, presa turca a scris ca Burak Deniz va juca intr-un serial marca Bollywood care se va difuza pe internet, pentru care va incasa 450000 de euro). Partenera ii va fi Sunny Leone. Serialul va fi filmat la Cape Town/Africa de Sud. Sunny Leone este o actrita apreciata in tara sa.

De doi ani, Burak Deniz traieste o frumoasa relatie de dragoste cu actrita Busra Develi din serialul „Fi”.

Burak Deniz a gustat celebritatea inca din primele sale aparitii pe platourile de filmare. Tanarul actor a devenit din ce in ce mai adorat in randul telespectatoarelor de pretutindeni.