Fiica lui Adi Minune, Adriana Simionescu, avut note foarte mici la examenul de Capacitate. Rezultatele la Evaluarea Națională nu au fost deloc pe măsura așteptărilor.

Zilele acestea părinții elevilor de clasa a VIII-a au stat cu sufletul la gură aștetâns să vadă ce note au luat copiii lor la Evaluarea Națională. În aceeși situație s-a aflat și celebrul manelist Adi Minune în anul 2017, atunci când fiica lui mijlocie a dat examenul. Din nefericire, Adriana Simionescu nu a avut cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională.

Fiica mijlocie a lui Adi Simionescu a obținut nota 6.40 la Limba și literatură română, însă rezultatul la Matematică a fost unul dezastruos, ea obținând nota 3.50. Adolescenta a obținut atunci, la Evaluarea națională, media generală 4.95.

Carmen Minune se căsătorește!

Karmen, fiica cea mare a menlistului Adi Minune, se va căsători curând cu iubtul ei, Bogdan.

„Carmen Minune nu dorea inițial să se mărite înainte de a naște. S-a răzgândit, așa că vor face cununia civilă pe 1 august. Carmen a decis să facă acest pas pentru că așa vor scăpa de complicațiile birocratice de după naștere. Ea și Bogdan se iubesc enorm, așa că vor face pasul repede, iar nunta o vor face când își va reveni după naștere, poate chiar odată cu botezul fetiței lor”, ne-a spus un apropiat de-al familiei cântăreței.

Citeste si :  Andreea Bălan, în stare de șoc! Fiica ei, internată în stare gravă la spital: ”A înghițit ceva și a leșinat”
Loading...