Rezultate necropsie: Răzvan Ciobanu era drogat în momentul producerii accidentului

Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat. Medicii legiști constănțeni au analizat fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exactă a morții sale, după ce creatorul de modă și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni, la intrarea în localitatea Săcele din județul Constanța.

Rezultatele preliminarii ale necropsiei designerului arată că acesta a consumat droguri înainte de a urca la volan, au declarat surse judiciare.

Acestea sunt rezultate preliminarii, urmând ca în următoarele trei săptămâni să iasă rezultatele analizelor toxicologice. Nu este exclus ca rezultatele analizelor toxicologice să le contrazică pe cele preliminarii, deoarece au mai fost astfel de cazuri.

Analizele preliminare nu constituie probă la dosar.

Surse din anturajul specialiștilor spun că, în acest moment al derulării investigațiilor medicale, medicii legiști au depistat că designerul a suferit o puternică hemoragie la cap.

Această descoperire medicală va fi coroborată cu alte investigații făcute în timpul autopsiei, pentru a se stabili cauza exactă a morții.

Citeste si :  Detaliile despre moartea lor socheaza! Legatura ciudata intre Razvan Ciobanu si Anamaria Pop

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost transportat luni la Morga Cimitirului Central din Constanța, în vederea efectuării autopsiei.

Anchetatorii au făcut măsurători la locul tragediei și au stabilit dinamica accidentului în care și-a pierdut viața designerul Răzvan Ciobanu, duminică noapte. El a fost descoperit de un localnic, puțin după orele 7.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust” se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto, a mai transmis Poliția.

Citeste si :  Detaliile despre moartea lor socheaza! Legatura ciudata intre Razvan Ciobanu si Anamaria Pop

Totodată, polițiștii au confirmat oficial că victima nu purta centura de siguranță și au exclus ipoteza unei sinucideri.

Loading...