Ricky Martin

Ricky Martin și-a făcut apariția la gala de decernare a Globurilor de Aur 2018, așa cum era de așteptat, de mână cu logodnicul său, Jwan Yosef, însă nu acest aspect ne-a șocat, ci declarația pe care artistul a făcut-o cu atâta lejeritate.

Ricky Martin, care este deja tatăl gemenilor în vârstă de 9 ani, Valentino și Matteo, făcuți cu o mamă surogat, a declarat într-un interviu acordat aseară la Globurilor de Aur 2018, că familia sa nu este completă încă. Cântărețul de 46 de ani își dorește încă opt copii: “Vreau încă patru perechi de gemeni, mi-ar plăcea să am o familie mare, dar în acest moment suntem foarte prinși cu pregătirile pentru nuntă. După ce vom pune toate lucrurile în ordine, vom fi pregătiți pentru venirea altor copii.”

Ricky Martin și logodnicul său, Jwan Yosef, Globurile de Aur 2018
Ricky Martin și logodnicul său, Jwan Yosef, Globurile de Aur 2018

Îndrăgitul artist a vorbit cu entuziasm despre cei doi copii ai săi, declarând că sunt incredibili și că este pregătit să-și asume și rolul de tată de fetiță, și, de asemenea, a punctat că iubitul său, Yosef, își dorește să aibă și el propriii săi copii.

#AllBlack #TimeisUP #GoldenGlobes

O postare distribuită de Ricky (@ricky_martin) pe


Ricky Martin joacă rolul lui Antonio D’Amico, iubitul gay al celebrului designer Gianni Versace, în filmul serial „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” care va avea premiera pe 17 ianuarie 2018 în America și va însuma 9 episoade.

Loading...